Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "A fost incredibil!" Răzvan Lucescu a vorbit deschis despre "cazul" Fernando Varela. Cum l-a impresionat fundaşul

EXCLUSIV | "A fost incredibil!" Răzvan Lucescu a vorbit deschis despre "cazul" Fernando Varela. Cum l-a impresionat fundaşul

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile sale pentru sezonul viitor şi a salutat mutarea reuşită de PAOK în această vară, după ce conducătorii clubului l-au convins pe Fernando Varela să continue în Grecia.

Lucescu spune că Varela şi spaniolul Juan Angel Crespo formează, probabil, cel mai bun cuplu de stoperi din Estul Europei şi e încântat că îi va avea pe cei doi sub comandă şi în noul sezon.

Fostul jucător al lui FCSB a fost la un pas să se despartă de PAOK după câştigarea titlului, dar a fost convins în cele din urmă să rămână, cu o creştere consistentă a salariului.

"Varela a fost incredibil! Va rămâne la PAOK! Împreună cu Crespo (n.r. Jose Angel Crespo), din punctul meu de vedere este cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Europa de Est! Fără niciun fel de exagerare! Plecând de la construcţie, la apărare, interpretarea jocului, faptul că noi nu primim goluri uşor! E al doilea an în care suntem echipa cu cele mai puţine goluri primite", a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescuvarela 

viewscnt
Articole similare