Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost ofertat de AC Milan şi Borussia Monchengladbach, dar a ajuns la FCSB: ”Poate Dumnezeu îmi pregăteşte ceva mai bun”

EXCLUSIV | A fost ofertat de AC Milan şi Borussia Monchengladbach, dar a ajuns la FCSB: ”Poate Dumnezeu îmi pregăteşte ceva mai bun”

Superliga

Comentarii

Când era doar un copil, Alex Tudorie a reprezentat un jucător interesant pentru mai multe cluburi importante din Europa. La doar 16 ani, a fost aproape de un transfer la AC Milan, dar Oţelul a cerut prea mulţi bani. La fel s-a întâmplat şi cu Borussia Monchengladbach. Până la urmă, în vara lui 2015, a fost transferat de FCSB

Alex Tudorie a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători in generaţia sa, dar o serie de ghinioane l-au scos de pe traseul pe care intrare. Acum, ajuns la 22 de ani, atacantul lui FC Voluntari priveşte cu regret în urmă şi povesteşte cum a fost aproape să se transfere la  Borussia Monchengladbach sau AC Milan.

”Am avut oferte, am fost şi în Germania plecat două săptămâni, nu ştiu de ce nu s-a concretizat transferul la Gladbach, m-am întors încrezător, am continuat să joc la Oţelul, apoi, când am retrogradat în anul acela, a venit transferul la Steaua. (Despre experienţa din Germania) A fost o experineţă frumoasă, am întâlnit jucători care jucau în naţionala Germaniei, m-am antrenat cu jucători care acum sunt la Arsenal, era ceva frumos, îmi pare rău că n-am rămas acolo, mi-am văzut în continuare de carieră şi astăzi sunt la Voluntari, din păcate. Am avut şi acea accidentare şi nu prea am vrut să mă gândesc la trecutul meu, am vrut să trăiesc în prezent şi doar atât.

(Despre experienţa de la Milan) Am fost şi acolo, tot la fel, de două ori am fost chemat, nu s-a ajuns la un numitor comun, cei de la Oţelul au cerut sume exorbitante şi n-am mai plecat. (Ce a stat în calea transferului?) Cred că la bani nu s-au înţeles. Când am fost în probe la AC Milan nu aveam semnat niciun contract cu Oţelul, ei au purtat discuţia ca şi când aveam semnat contract cu ei şi au cerut foarte mulţi bani. Am fost puţin dezamăgit, la început nu am ştiut care a fost problema, am aflat mai târziu şi, vă daţi seama, dar cei care au fost atunci în conducere plecaseră, nu am mai purtat nicio discuţie. Mereu mă gândesc că poate aşa a vrut Dumnezeu şi poate îmi pregăteşte ceva mai bun”,
a declarat Alex Tudorie pentru Telekom Sport.

Alex Tudorie a început fotbalul la Oţelul, unde a jucat şi pentru seniori, iar în vara lui 2015 a fost transferat de FCSB pentru doar 200.000 de euro. Însă aici n-a reuşit să se impună şi a fost mai mult împrumutat. Din vara lui 2017 s-a transferat definitiv la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: alex tudoriefc voluntari 

viewscnt
Articole similare