Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV A fost sau nu penalty? Dică şi Balaj au analizat meciul dintre Sepsi - CFR: „Au obţinut o victorie mare. Nu poţi marca mereu 3-4 goluri”

EXCLUSIV A fost sau nu penalty? Dică şi Balaj au analizat meciul dintre Sepsi - CFR: „Au obţinut o victorie mare. Nu poţi marca mereu 3-4 goluri”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în runda secundă a play-off-ului din Liga 1. Campioana urcă pe locul 1, cel puţin până la duelul de mâine, dintre FCSB şi Clinceni.

„Aşa se câştigă şi campionatele. Nu poţi să joci mereu la nivel înalt, să dai nu ştiu câte goluri pe meci. Este o victorie mare, nu ştiu câte echipe vor putea să mai câştige pe terenul lui Sepsi. Nu poţi să marchezi mereu 3-4 goluri. La CFR Cluj s-a mai întâmplat să aibă o ocazie, de unde marcau şi aia era. Se joacă din 3 în 3 zile, este greu.. Au jucători cu experienţă şi se vede, mai ales în momente ca şi acestea”, a declarat Nicolae Dică, în direct la Telekom Sport.

„CFR avea meci greu azi, foarte dificil. Sepsi este o echipă bună, care se apără bine, are ocazii de gol etc. Golul de acuma seara a apărut dintr-un penalty şi eu sunt curios câte echipe vor mai câştiga acolo la Sf. Gheorghe. O victorie importantă pentru CFR Cluj”, a mărturisit Cristi Balaj la Telekom Sport.

FAZA PENALTY-ULUI. A FOST SAU NU?

Cristi Balaj, fostul mare arbitru, a analizat faza penalty-ului acordat de Istvan Kovacs. Dimtritov, apărătorul covăsnenilor, a comis-o în repriza secundă. A ridicat mâna nepermis la o lovitură liberă executată de Alexandru Chipciu, iar arbitrul a dictat, fără să stea pe gânduri, lovitură de la 11 metri.

„Foarte grea fază. Să iei decizia pe moment trebuie să simţi, să controlezi. UEFA vine şi spune atunci când braţul este la nivelul umărului şi când jucătorul vede că mingea vine spre jucător şi el nu îşi retrage, el îşi ridică braţul şi e greu de spus că nu poţi să nu acorzi. Când dai un asemenea penalty niciodată VAR-ul nu îţi întoarce faza. Chiar dacă mingea este deviată de la o distanţă scurtă este henţ. Reflexul se consideră intenţie”, a declarat Balaj.

CFR Cluj are un parcurs fără greşeală în play-off, două victorii în primele două runde, fără să primească gol. În timp ce, Sepsi rămâne pe locul 4 în play-off, cu 24 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare