Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "A fost un dezastru" O uriaşă sportivă a României recunoaşte că nu a reuşit mai nimic la Europene. Vrea totul la Mondiale!

EXCLUSIV | "A fost un dezastru" O uriaşă sportivă a României recunoaşte că nu a reuşit mai nimic la Europene. Vrea totul la Mondiale!

Sporturi

Comentarii

Ana Maria Popescu, cea mai valoroasă spadasină a României a participat marţi la Campionatul Naţional dedicat copiilor. Ana a acordat o mulţime de autografe puştilor dar a vorvorbit şi despre eşecul înregistrat la Campionatul European din Germania, unde nici ea, nici echipa nu a reuşit să obţină rezultatele scontate.

"Pentru mine acest European a fost un dezastru. Dar mai sunt trei săptămâni până la Mondialul de la Budapesta, unde sper să-mi revin. Din punct de vedere medical nu am nici un fel de problemă. Fizic mă simt foarte bine. Eu cred că mă voi putea aduna din cioburile Europeanului şi să merg la Mondiale pentru a-mi apăra medalia cucerită anul trecut" a explicat Ana Maria Popescu pentru telekomsport.ro
 
Cea mai bună spadasină a României a comentat şi calificare fabuloasă a echipei de fotbal Under 21 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după o absenţă de 56 de ani a fotbalului românesc la o astfel de competiţie. "Nu am urmărit toate meciurile băieţilor, dar au făcut o treabă excelentă. Mi-a plăcut mult spiritul de echipă de care au dat dovadă. Cu toţii avem de învăţat de la ei. Clar că vom avea la Tokyo cea mai închegată echipă olimpică a României din ultimii ani. Acolo, nu va conta sportul pe care-l practici. Contează că evoluezi pentru România", a mai spus Ana Maria Popescu. 
 
Marian Drăgulescu a propus-o să poarte drapelul României la Jocurile Olimpice
 
Cu o săptămână în urmă Marian Drăgulescu declara în exclusivitate pentru telekomsport.ro că Ana Maria Popescu ar fi cea mai nimerită pentru a purta steagul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020. La auzul acestei declaraţii, Ana a făcut următoarea precizare: "N-am ştiut. Aud pentru prima dată. Îi mulţumesc lui Marian.Este o onoare pentru orice sportiv să poarte steagul ţării la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Dar acest lucru nu-l decid eu. Şi dacă tot vorbim de acest lucru, eu l-aş propune pe Marian. Noi vom fi veteranii delegaţiei noastre. Dar, înainte de toate, trebuie să ne şi calificăm" a adăugat ea. 
 

Afla mai multe despre: joport drapelana maria popescutokyo 2020marian drăgulescu 

viewscnt
Articole similare