Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A impresionat în turul campionatului în Liga 1 şi ştie cui trebuie să-i mulţumească: ”El mi-a acordat încrederea necesară!”

EXCLUSIV | A impresionat în turul campionatului în Liga 1 şi ştie cui trebuie să-i mulţumească: ”El mi-a acordat încrederea necesară!”

Superliga

Comentarii

Mihai Velisar a vorbit în exlusivitate pentru Telekom Sport din cantonamentul echipei sale din Spania.

Gaz Metan Mediaş a pierdut, vineri, ambele jocuri amicale disputate în cantonamentul din Spania.În primul joc de dimineaţă, gaziştii au pierdut cu scorul de 1-2, meciul susţinut împotriva echipei din Gibraltar, Europa FC, golul echipei din Mediaş fiind marcat de Sergiu Ciocan. În această partidă, Edi Iordănescu a trimis în teren jucători care au evoluat mai puţin.

În cel de-al doilea meci, Gazul a întâlnit formaţia elveţiană, FC Luzern, care s-a impus cu 3-0. Pentru acest joc, Edi Iordănescu a trimis în teren următorul 11: Răzvan Pleşca, Marian Pleaşcă, Ionuţ Larie, Marius Constantin, Mihai Velisar, Neluţ Roşu, Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Stephan Drăghici, Nasser Chamed şi Ioan Hora.

Mihai Velisar: ”Baftă lui Mirel Rădoi la echipa naţională!” Cei doi selecţioneri au asistat la meciul Gazului

Fundaşul care a impresionat în turul campionatului a fost convocat deja la echipa naţională U21 şi ar putea lucra de aici încolo cu Adrian Mutu, noul selecţioner al naţionalei de tineret a României. Mutu şi Mirel Rădoi au asistat de altfel la partida Gazului din Spania: ”Îi urez baftă domnului Mirel Rădoi, îi mulţumesc pentru tot şi aşteptăm acum, vedem ce va urma” a mărturisit Velisar.

Gaz Metan a pierdut amicalul cu elveţienii de la Luzern, scor 0-3: ”Pentru moralul nostru, eu zic că contează. E a treia înfrângere la rând... Ţinând cont că azi am jucat cu cel mai dificil adversar, am jucat bine în prima repriză pot să spun. Şi în a doua am ţinut de minge, am pasat, ne-am creat ocazii, dar nu am marcat. În schimb, ei, pe o greşeală personală, ne-au taxat. Mai bine să pierdem noi amicale şi în campionat să câştigăm şi să ne atingem obiectivul, să intrăm în playoff” a declarat Velisar pentru Telekom Sport.

Velisar recunoaşte că nu se aştepta la o ascensiune atât de rapidă în fotbalul românesc şi a ţinut să-i mulţumească antrenorului Edward Iordănescu: ”Nu mă gândeam la o asemenea ascensiune. Şi pentru asta îi mulţumesc domnului Edi Iordănescu, că mi-a acordat încrederea necesară. Şi nu l-am dezamăgit”

Originar din Ploieşti, Mihai speră să se lupte din sezonul viitor cu Petrolul în Liga 1: ”Doamne ajută! Mi-aş dori să promoveze, au nevoie de această promovare şi le dorescc succes” a mai spus Velisar, cel care a jucat un sezon la Petrolul” a mai declarat fundaşul stânga, Mihai Velisar, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gaz metanvelisar 

viewscnt
Articole similare