Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A început curăţenia la Dinamo! Cei doi jucători daţi afară de Rednic după un singur meci! Detalii de ultimă oră

EXCLUSIV | A început curăţenia la Dinamo! Cei doi jucători daţi afară de Rednic după un singur meci! Detalii de ultimă oră

Superliga

Comentarii

Dinamo se află într-o situaţie critică după primele 12 etape ale sezonului, iar Mircea Rednic a decis să nu mai aştepte pauza de iarnă pentru a face ordine în lotul roş-albilor.

UPDATE 18:00 Dinamo a confirmat pe site-ul oficial despărţirea de Danijel Subotic: "FC Dinamo Bucureşti şi jucătorul Danijel Subotic au convenit astăzi, la solicitarea atacantului elveţian, încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare. Transferat în acest sezon competiţional, Danijel Subotic a marcat un singur gol pentru Dinamo în şase meciuri, cinci în campionat şi unul în Cupa României. Clubul din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte lui Danijel Subotic pentru evoluţiile în tricoul alb-roşu şi îi urează mult succes în carieră!", scrie site-ul fcdinamo.ro.

Deşi anunţa la sosirea în Ştefan cel Mare că va "trage linie" la finalul sezonului de toamnă, "Puriul" s-a convins rapid în ceea ce priveşte doi jucători sosiţi la club în mandatul lui Florin Bratu, susţin sursele Telekom Sport. 

Este vorba de francezul Teddy Mezague (28 de ani) şi elveţianul Danijel Subotic (29 de ani), care au fost chemaţi astăzi la discuţii cu privire la rezilierea contractelor.

Cei doi au venit la Dinamo la începutul lunii septembrie şi vor pleca la nici două luni după semnarea înţelegerilor cu formaţia roş-albă. Subotic nu a fost prezent la antrenamentul de astăzi al roş-albilor. La venirea în Ştefan cel Mare, elveţianul spunea că va pleca de unul singur dacă nu va convinge. Situaţia lui Mezague nu a fost clarificată deocamdată.

1 gol a marcat Subotic pentru Dinamo, în cele cinci partide disputate în tricoul roş-alb;

Atât Subotic, cât şi Mezague au fost titularizaţi de Rednic în meciul său de debut, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi, dar nu au reuşit să-l convingă pe tehnician. Mezague a fost integralist, însă a gafat incredibil la golul oaspeţilor (video jos), în timp de Subotic a rezistat pe teren doar 59 de minute.

Curăţenia continuă
Lista plecărilor nu se va încheia în niciun caz cu Subotic şi Mezague, mai mulţi jucători din actualul lot al lui Dinamo fiind vizaţi de Mircea Rednic în perioada următoare.

Printre aceştia se numără Axente, Gomelt, Popovici sau Delorge, toţi fiind aduşi la Dinamo în mandatul lui Florin Bratu.

Nici Penedo nu va mai continua, în cazul acestuia fiind luată în calcul vârsta înaintată (a împlinuit 37 de ani în septembrie).

De asemenea, Sergiu Hanga şi Salomao vor intra în iarnă în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi în cazul în care evoluţiile lor vor continua pe linia din acest sezon, nu li se va oferi prelungirea înţelegerilor.

În acest moment, cei doi sunt la sediul clubului alături de agentul Anamaria Prodan şi negociază rezilierea contractelor cu preşedintele clubului, Alexandru David.

4 meciuri a strâns Mezague pentru Dinamo, fiind integralist în toate;
12 e locul ocupat de Dinamo după 12 etape, poziţie care trimite la barajul de menţinere/promovare în Liga 1;
 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare