Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A început fotbalul la Dinamo, dar a ajuns la Steaua: ”La meciurile din Liga Campionilor eram copil de mingi. Mergeam pe jos acasă”

EXCLUSIV | A început fotbalul la Dinamo, dar a ajuns la Steaua: ”La meciurile din Liga Campionilor eram copil de mingi. Mergeam pe jos acasă”

Top Interviuri

Comentarii

Cătălin Munteanu a fost invitatul lui Alexandru Săbău, în cadrul seriei TOP Interviuri. Fostul mare mijlocaş şi-a adus aminte de primii paşi pe care i-a făcut în fotbal şi a povestit cum a ajuns de la Dinamo la Steaua.

Cătălin Munteanu a fost unul dintre cei mai tehnici jucători din generaţia sa. Spune că a început fotbalul la Dinamo, la vârsta de 10 ani, apoi a ajuns la Steaua - la 14 ani - via Romprim. A urmat acest traseu din cauza distanţei mari între casă şi baza de pregătire a lui Dinamo. Însă Cătălin Munteanu a rămas cu multe amintiri frumoase de la Steaua.

CLICK AICI PENTRU TOT INTERVIUL!

”Cap de Zmeu” a rememorat momentele în care era copil de mingi la meciurile pe care Steaua le-a disputat în grupele Ligii Campionilor, la mijlocul anilor '90. Mergea apoi pe jos acasă, dar spune că merita să facă acest sacrificiu, deoarece acele meciuri erau speciale.



”Mergeam, ţin minte, mergeam mereu la Champions League. Mergeam, eram copii de mingi, dar dacă ştiţi imaginile cu acel steag mare care e fluturat la centrul terenului, cu acea minge de Champions League... Grupa mea mergea la fiecare meci, ştiu că mergeam, i-am văzut pe Steaua jucând cu Atletico Madrid, Juventus după ce fluturam... Dortmund... După ce fluturam steagul, rămâneam copii de mingi. În fiecare an ştiu că am avut probleme pentru că se termina foarte târziu şi eu, uneori, ajungeam pe jos până la mine la Big Berceni. Ajungeam pe jos acasă pentru că era ora foarte târzie. Vremurile erau altele, mergeam singuri cu tramvaiul, cu metroul, mama avea încredere să mă lase singur”, a declarat Cătălin Munteanu pentru Telekom Sport.

Cătălin Munteanu a debutat la 17 ani pentru Steaua şi la doar 19 ani a plecat la Salamanca, în vara anului 1998.

Afla mai multe despre: catalin munteanudinamosteauatop interviuri 

viewscnt
Articole similare