Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A jucat contra Islandei în preliminarii şi ne dă speranţe: ”Este o echipă foarte puternică, dar România are şanse mari să se califice”

EXCLUSIV | A jucat contra Islandei în preliminarii şi ne dă speranţe: ”Este o echipă foarte puternică, dar România are şanse mari să se califice”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României se va confrunta cu Islanda, în deplasare, în barajul pentru EURO 2020. Igor Armaş, cel care a înfruntat Islanda în preliminarii, susţine că are mare încredere în naţionala noastră.

România şi-a aflat adversara din semifinalele barajului pentru EURO 2020. Naţionala noastră va juca împotriva Islandei, pe 26 martie, în deplasare, meci care se va disputa într-o singură manşă. Igor Armaş, fundaş la FC Voluntari şi component al naţionalei Republicii Moldova, i-a avut adversari pe islandezi în preliminariile EURO 2020.

Chiar dacă a pierdut ambele manşe (Islanda Moldova 3-0, Moldova - Islanda 1-2), Armaş ne dă speranţe. Fundaşul de 32 de ani atrage atenţia că islandezii formează o echipă foarte soldă, însă este încrezător că România se va califica:

”Islanda este o echipă foarte puternică, am simţit-o pe propria piele, dar eu am încredere în România şi cred că cu aceste echipe România are şanse mari să se califice şi o să le ţin pumnii. Ce furori au făcut? S-au calificat la Campionatul Mondial. E o echipă bună, tare, puternică, dar România are şansa sa dacă va schimba ceva şi se vor pregăti serios de meci”, a declarat Igor Armaş pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: igor armas 

viewscnt
Articole similare