Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A jucat la Hajduk Split şi o avertizează pe FCSB: ”E ceva unic acolo, va fi foarte dificil”

EXCLUSIV | A jucat la Hajduk Split şi o avertizează pe FCSB: ”E ceva unic acolo, va fi foarte dificil”
Comentarii

Florin Cernat spune că ”dubla” cu Hajduk, din turul III al Europa League, va fi foarte dificil pentru FCSB. Mijlocaşul de 38 de ani a jucat la Hajduk în două rânduri, în sezonul 2007-2008 şi în 2009-2010.

FCSB n-a avut nicio problemă să treacă de Rudar, dar în turul III are un adversar mult mai puternic. Florin Cernat spune că meciul din Croaţia va fi foarte dificil pentru vicecampioana României, deoarece suporterii fac o atmosferă incredibilă şi pun multă presiune pe adversar.

”Nu o să le fie chiar aşa de uşor celor de la Steaua, mai ales, din ce ştiu, contra echipelor din România, Hajduk a ieşit cu capul sus. Va fi o ”dublă” interesantă, acolo va fi un meci foarte dificil, pentru că cunosc cum se pregăteşte un meci de cupe europene acolo. Stadionul sunt sigur că va fi arhiplin pentru că ei iubesc foarte mult acea echipă şi le va fi foarte dificil. Problema e să nu primească gol acolo, că dacă vor primi gol, va fi foarte greu să întoarcă. A fost ceva unic acolo, să joci aproape meci de meci cu 60.000 de oameni şi toţi să cânte din minutul 1 până în 90, chiar dacă eram condusi, e ceva. Sunt renumiţi în lume pentru astfel de fapte. Eu zic că şansele sunt 50-50, poate un plus pentru Hajduk la meciul de la Split, din cauza atmosferei care se face înainte de acest meci, pentru că va fi foarte greu pentru Steaua acolo”, a declarat Florin Cernat pentru Telekom Sport.

Hajduk Split - FCSB se joacă joi, 9 august, de la 21:45. Returul va fi peste o săptămână.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguehajduk splitflorin cernat 

viewscnt
Articole similare