Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A jucat toată cariera fundaş, dar Olăroiu i-a schimbat poziţia. Experimentul antrenorului, dezvăluit de un fost jucător

EXCLUSIV | A jucat toată cariera fundaş, dar Olăroiu i-a schimbat poziţia. Experimentul antrenorului, dezvăluit de un fost jucător

Top Interviuri

Comentarii

Cosmin Olăroiu şi-a început cariera la FC Naţional, acolo unde a stat doi ani şi performanţele pe care le-a reuşit i-au asigurat o mutare în "Ghencea". Avea să fie primul său mandat la echipa "roş-albastră", unul foarte scurt, însă în care a încercat mişcări îndrăzneţe, dezvăluie chiar unul dintre foştii săi elevi din acea perioadă.

Cosmin Olăroiu a ajuns la Steaua în acelaşi timp cu Sorin Ghionea, în vara lui 2002, dar ambii au plecat după doar câteva meciuri, din motive diferite. Ghionea, care şi-a început cariera ca fundaş stânga, iar apoi a devenit fundaş central, dezvăluie un experiment, nereuşit, pe care l-a făcut Olăroiu în primul său mandat în "Ghencea". 

"Odată am jucat vârf, când m-a băgat Olăroiu cu Piatra Neamţ acasă, dar am pierdut. Vreo 5-10 minute, în sezonul 2002-2003", a spus Ghionea în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport. 

În acel meci, Ghionea a intrat în minutul 83, în locul lui Cosmin Trică, dar partida s-a terminat la egalitate, 0-0. Olăroiu a demisionat după şapte etape, iar la echipă a venit Victor Piţurcă, care nu a fost impresionat de fundaş, astfel Ghionea a fost împrumutat chiar la echipa de la care a venit, Oţelul Galaţi. 

Sorin Ghionea a mai jucat în cariera sa la Dunărea Galaţi, FK Rostov, Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiusorin ghioneasteaua 

viewscnt
Articole similare