Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A părăsit naţionala Turciei şi a vorbit despre revenirea în Liga I. Cum a comentat Mircea Lucescu o eventuală investiţie în fotbalul românesc

EXCLUSIV | A părăsit naţionala Turciei şi a vorbit despre revenirea în Liga I. Cum a comentat Mircea Lucescu o eventuală investiţie în fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu s-a despărţit de naţionala Turciei, însă n-are de gând să stea prea mult timp departe de fotbal. Deşi, la finalul anului trecut, s-a scris că "Il Luce" este pregătit să o cumpere pe Dinamo, antrenorul a ţinut, încă o dată, să precizeze că nu e interesat de o eventuală investiţie în fotbalul românesc.

"Ce să investesc? Nimeni nu îşi dă seama ce înseamnă. Eu am fost antrenor de fotbal. Ce înseamnă asta? Mă apuc să ce? Să dau banii pe mâna altuia? Din moment ce eu nu sunt acolo... Chiar dacă ar fi, în fotbalul românesc, investitorii trebuie să fie oameni care să aibă posibilitatea în continuare să producă bani, ca să poată să susţină fotbalul.

Pentru că din fotbal nu se câştigă, e imposibil să câştigi. Doar aşa, sentimental. Se câştigă ca imagine, se câştigă ca prestigiu, se câştigă multe alte lucruri, dar să câştigi bani din fotbal nu cred că se poate. Doar dacă ai o şansă, cum a fost la Şahtior, unde toţi băieţii aceia extrem de talentaţi au ajuns să fie vânduţi cu peste 500 de milioane" , a declarat Mircea Lucescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescuturciadinamo 

viewscnt
Articole similare