Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A picat amicalul de lux cu Argentina! Motivul pentru care România a refuzat vicecampioana mondială. Contra: "Ar fi fost inuman!"

EXCLUSIV | A picat amicalul de lux cu Argentina! Motivul pentru care România a refuzat vicecampioana mondială. Contra: "Ar fi fost inuman!"
Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra, a dezvăluit că Federaţia Română de Fotbal nu s-a înţeles cu forul din Argentina în privinţa partidei amicale care ar fi urmat să se joace la finalul acestei luni.

Înainte de a pleca spre Campionatul Mondial, Messi putea avea amical cu naţionala României. Locul de disputare a partidei a făcut ca federaţiile din România şi Argentina să nu ajungă la o înţelegere. Meciul stabilit pe 5 iunie contra Finlandei a dat peste cap planurile lui Contra.

"Era o variantă să mergem în Argentina, dar doar pentru două zile, şi pentru mine ar fi fost inuman să plecăm cu un zbor de 16 ore, să avem o zi şi jumătate de stat în Buenos Aires, să jucăm în Argentina şi să ne întoarcem în Europa, să mai avem un meci. N-aş fi câştigat nimic din niciun punct de vedere. Dacă am mai fi găsit un adversar, să mai stăm, poate, o săptămână, opt zile sau zece zile în America de Sud, atunci poate s-ar fi legat. Dar n-am mai găsit niciun alt adversar şi a căzut varianta Argentina", a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Ar fi fost al doilea duel contra lui Messi, după ce în 2014, România şi Argentina au remizat, scor 0-0, pe Arena Naţională.

Acum, Federaţia trebuie să se reorienteze pentru partida de pregătire de la finalul acestei luni. "Sunt mai multe variante: Coasta de Fildeş, Camerun, Gibraltar, s-ar putea Macedonia, încă nu se ştie", spune selecţionerul.

Afla mai multe despre: messiargentinacontra 

viewscnt
Articole similare