Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A picat transferul lui Gabi Tamaş la Dinamo. Motivul pentru care fundaşul de 36 de ani a refuzat să revină în Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | A picat transferul lui Gabi Tamaş la Dinamo. Motivul pentru care fundaşul de 36 de ani a refuzat să revină în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul Gabriel Tamaş, care s-a despărţit în această vară de Astra Giurgiu, a refuzat propunerea celor de la Dinamo.

Din informaţiile Telekom Sport, fundaşul în vârstă de 36 de ani a cerut garanţii din partea oficialilor clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu i-a promis că vineri se va rezolva şi că spaniolii îi vor prezenta garanţiile dorite.

Transferul lui Gabi Tamaş la Dinamo a picat. De ce i-a refuzat fundaşul de 36 de ani pe "câini"

Spaniolii erau aşteptaţi vineri la discuţii cu Ionuţ Negoiţă, însă nu au mai apărut şi astfel revenirea lui Gabriel Tamaş la Dinamo a picat.

Gabriel Tamaş, care va împlini 37 de ani pe 9 noiembrie, şi-a început cariera la Dinamo, iar în 2003 a fost vândut la Galatasaray. Ulterior, fundaşul central a mai evoluat în două rânduri pentru "câini", dar şi pentru marea rivală FCSB, printre altele. În această vară, Tamaş s-a despărţit de Astra, după doar un sezon, timp în care fundaşul a strâns 23 de meciuri şi un gol marcat.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare