Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A plecat de la Dinamo şi nu se fereşte să vorbească deschis: ”Au fost 6 luni neplăcute. Nu am fost primit chiar atât de bine!”

EXCLUSIV | A plecat de la Dinamo şi nu se fereşte să vorbească deschis: ”Au fost 6 luni neplăcute. Nu am fost primit chiar atât de bine!”

Superliga

Comentarii

Mircea Axente este unul dintre cei care s-au despărţit de Dinamo în această iarnă şi atacantul de 31 de ani spune că pleacă dezamăgit, dar susţine că a rămas în relaţii bune cu Mircea Rednic.

Mircea Axente a semnat în vară cu Dinamo, club pentru care mai jucase în sezonul 2012-2013. Ca şi atunci, nici acum nu a avut prea mult succes. Axente a avut 10 apariţii, timp în care a marcat un singur gol, în derby-ul cu FCSB, scor 3-3. Jucătorul de 31 de ani spune că aceste 6 luni petrecute la Dinamo i-au lăsat însă un gust amar:

”Au fost 6 luni neplăcute, pentru că îmi doream să joc mult mai mult. Din păcate, consider că nu am avut suficiente şanse, chiar dacă s-a spus că aş fi primit. Ce pot să zic, în cele din urmă ne-am despărţit de comun de acord, le urez succes în continuare şi să îşi îndeplinească obiectivele.

(n.r. Regreţi că din nou aventura la Dinamo se încheie aşa? E frustrant?) Da, am nimerit şi prima dată când am fost la Dinamo, au fost schimbări la nivelul conducerii şi nu am reuşit nici atunci să joc mai mult. Am venit acum cu mult entuziasm, din păcate, nu am fost primit atât de bine. Se ştie că de la început o parte din suporteri care nu m-au agreat, din păcate. Cred eu că am început destul de bine sezonul, însă, din motive pe care nu le-am înţeles foarte bine, la un momentdat nu am mai jucat”,
a declarat Mircea Axente pentru Telekom Sport.

Acesta susţine că cei din conducere au partea lor de vină pentru criza în care a intrat echipa:

”Au fost multe schimbări, o situaţie cam haotică. Din păcate, cel mai mult de suferit am avut noi jucătorii. Cu toate că doar despre noi s-a scris la modul urât de ce să nu spun chiar aşa.

Nu a existat comunicare foarte multă între noi şi conducere. Asta am simţit. M-am uitat şi la colegii mei din vestiar. Exista o presiune care nu face bine. S-au tot schimbat antrenorii, s-au schimbat jucătorii, care au venit în mijlocul campionatului şi au plecat după o lună, lucruri care nu fac bine unui club, aşa consider eu. Dar astea au fost deciziile, am încercat să ne adaptăm din mers.

(n.r. De când a început haosul?) Nu ştiu, pentru că a fost foarte ciudat din punctul meu de vedere. Începuserăm OK campionatul, deşi în vară au fost şi atunci mulţi jucători noi, formaserăm o echipă bună, dar în cele din urmă probabil s-a vrut foarte mult... Am intrat într-o horă a rezultatelor negative şi nu am reuşit să mai ieşim”
, a mai spus Axente.

Cu toate acestea, Mircea Axente spune că a rămas în relaţii bune cu Mircea Rednic, deşi antrenorul lui Dinamo nu l-a mai inclus în planurile sale: ”(n.r. Cu Mircea Rednic ai vorbit?) Acum de final nu am avut nicio discuţie. Doar când a venit dumnealui la echipă. (n.r. Cum a rămas?) O relaţie normală între un antrenor şi jucător. Nu am nimic să îi reproşez. Sunt convins că aşa a considerat să acţioneze pentru binele clubului, dar cred că meritam mai multe şanse şi dacă facem o comparaţie cu ceilalţi atacanţi din lot şi asta a fost”

Afla mai multe despre: mircea axentedinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare