Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A renunţat la Italia pentru a veni la Craiova: ”Mi-am dorit foarte mult să ajung aici”

EXCLUSIV | A renunţat la Italia pentru a veni la Craiova: ”Mi-am dorit foarte mult să ajung aici”
Comentarii

Alex Mitriţă a explicat motivele pentru care a ales să revină în Liga 1, în condiţiile în care toţi jucătorii din fotbalul românesc îşi doresc să prindă un transfer în străinătate.

Mitriţă a reuşit să prindă un transfer în străinătate în vara lui 2015, pe când avea doar 20 de ani. Pescara a plătit atunci Viitorului 500.000 de euro. Însă talentatul mijlocaş n-a reuşit să se impună şi a jucat destul de puţin. În vară, a primit o ofertă de la Craiova şi a ales să revină în fotbalul românesc.

Mitriţă spune că şi-a dorit tot timpul să joace pentru Craiova, oraş în care s-a născut. În plus, n-a primit foarte multă încredere la Pescara, lucru care l-am dezamăgit:

”Îmi doream foarte mult să vin la Craiova să joc. În Italia am avut o perioadă de doi ani în care am tras de mine, m-am străduit, am jucat nu chiar foarte multe meciuri, în meciurile în care am intrat eu zic că am făcut-o destul de bine, dar după aceea am văzut că nu mai fac parte din echipă, am decis să mă întorc în ţară. La Craiova îmi doream să joc de foarte mult timp şi mă bucur că s-a realizat acest transfer”, a declarat Alex Mitriţă pentru Telekom Sport.

Mitriţă este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui CS U Craiova. În acest sezon a avut 20 de apariţii, a marcat de 8 ori şi a reuşit un assist.

Afla mai multe despre: cs u craiovaalexandru mitritapescara 

viewscnt
Articole similare