Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A semnat, a marcat deja primul gol şi e foarte optimist: ”Poli e o provocare, vreau să joc şi să terminăm în primele 6”

EXCLUSIV | A semnat, a marcat deja primul gol şi e foarte optimist: ”Poli e o provocare, vreau să joc şi să terminăm în primele 6”

CSM Poli Iași

Comentarii

Andrei Burlacu, una dintre speranţele fotbalului românesc a fost împrumutat în această iarnă de U Craiova la Poli Iaşi. Vârful în vârstă de 22 de ani a debutat cu gol la formaţia moldavă.

”Mă bucur că am reuşit să marchez la debut” a declarat Burlacu la finalul meciului cu Esteghal, în exclusivitate pentru Telekom Sport. ”Am făcut un joc destul de solid, deşi suntem în plin cantonament, Mă bucură această victorie, mai ales că Mister a debutat mulţi jucători tineri. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi sperăm să o ţinem pe aceeaşi linie” a mai spus tânărul atacant român.

Burlacu a fost bine primit la Iaşi şi mărturiseşte că transferul la Poli reprezintă o provocare la nivel personal: ”Băieţii m-au primit destul de bine, chiar foarte bine. Au vorbit cu mine, sunt pe drumul cel bun. Băieţii de la Iaşi sunt alături de noi, ne-au primit cu braţele deschise şi suntem convinşi că vom face treabă bună  aici. Poli e o provocare. Îmi doresc foarte mult să joc, să o fac bine, să ajut echipa să ajungă în primele şase din România. Cel mai mult îmi doresc să joc, să fiu sănătos şi să o fac cât mai bine aici. Sunt încrezător, am mare încredere în băieţi. Am venit aici, am întâlnit un grup unit , o familie şi sunt convins că vom face treabă bună în campionatul ăsta” a spus Burlacu în exclusivitate la Telekom Sport.

Împrumutat de la U Craiova, Andrei nu îşi uită fosta echipă: ”Le doresc să fie sănătoşi şi să facă un sezon bun, aşa cum îşi doreşte conducerea, dar şi suporterii. M-aş bucura foarte mult pentru ei să fie sănătoşi, în primul rând, să aibă putere de muncă şi să dea totul pentru acei suporteri minunaţi care îi împing de la spate în fiecare meci. Şi cu siguranţă, dacă vor fi serioşi şi vor trata cu seriozitate fiecare meci, vor aduce un titlu la Craiova” a mai spus Andrei Burlacu.

Afla mai multe despre: andrei burlacupoli iaşi 

viewscnt
Articole similare