Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A semnat şi Kay, fostul fundaş al Craiovei: "Am venit la un club fantastic. Îmi era dor de fotbalul din România!"

EXCLUSIV | A semnat şi Kay, fostul fundaş al Craiovei: "Am venit la un club fantastic. Îmi era dor de fotbalul din România!"

Superliga

Comentarii

Kay, fostul fundaş central al Universităţii Craiova, a semnat un contract cu U Cluj, el mărturisind că în ultimii doi ani i-a lipsit fotbalul din România

Fundaşul din Insulele Capului Verde, care a jucat pentru olteni între 2014 şi 2017, are 49 de prezenţe, un gol şi un assist în Liga 1, însă de această dată va evolua în liga secundă.

"Înainte am jucat cu U CLuj şi ştiu că e un club mare în România, cu o istorie fantastică. Pentru asta am venit, pentru istoria clubului şi pentru că îmi era dor de România şi de fotbalul din România", a declarat Kay, pentru Telekom Sport.

Odată cu revenirea în România, Kay va avea ocazia să îşi revadă coechipierul de la echipa naţională, pe Fernando Varela. “U” Cluj va evolua împotriva celor de la PAOK Salonic într-un meci programat pe 12 iulie pe Cluj Arena. Duelul dintre cele două echipe va marca sărbătorirea celor 100 de ani de la înfinţarea clubului fanion din Cluj-Napoca.

"Înainte să vin aici am stat în telefon cu el, dar nu i-am zis că sunt aici, pentru că vreau să îi fac o surpriză", a adăugat Kay.

În vârstă de 31 de ani, Kay a evoluat în ultimii doi ani la Omonia Nikosia, respectiv FC Senica.

Afla mai multe despre: kay 

viewscnt
Articole similare