Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A ţinut cu Real, dar recunoaşte: "Bayern merita calificarea! Ronaldo a fost inexistent!" Cum au reacţionat Răducioiu şi Marica după meci

EXCLUSIV | A ţinut cu Real, dar recunoaşte: "Bayern merita calificarea! Ronaldo a fost inexistent!" Cum au reacţionat Răducioiu şi Marica după meci
Comentarii

Experţii Telekom Sport Florin Răducioiu şi Ciprian Marica au urmărit partida Real Madrid - Bayern Munchen, scor 2-2, chiar de pe Santiago Bernabeu, iar la final au tras o concluzie comună: bavarezii meritau să se califice în finală.

Deşi a fost susţinătorul Realului în meciul de aseară, Răducioiu a recunoscut superioritatea germanilor şi s-a arătat mirat de faptul că starul galacticilor, Cristiano Ronaldo, a fost aproape invizibil în manşa retur.

"Eu sunt foarte bucuros, vă daţi seama [...] Bayern merita într-adevăr să se califice. Cel puţin în repriza a doua i-a dominat total pe Real Madrid. M-a surprins Ronaldo, care a fost inexistent în teren. Meciul a fost ca o finală, mi-a plăcut foarte mult", a declarat Răducioiu pentru Telekom Sport.

Marica a fost fanul lui Bayern, însă n-a avut motive de bucurie la final.



"A fost un meci superb şi cred că Bayern merita în seara asta cel puţin să ducă meciul în prelungiri. Apoi chiar să câştige, zic eu, pe final. Am văzut şi statistica. A fost echipa care a avut mai mult posesia, mai multe pase. Echipa care a alergat mai mult, şi-au dorit mai mult. Păcat că o eroare în apărarea lui Bayern: Tolisso şi apoi Ulreich, care mi-a fost şi coechipier. Ştiam că are deficienţe cu piciorul, însă o greşeală. Păcat de munca unei echipe...", a declarat Marica pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: raducioiumaricabayernreal 

viewscnt
Articole similare