Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A trecut pe la FCSB şi Dinamo, iar acum a ajuns să valoreze 5 milioane de euro: ”E senzaţional”

EXCLUSIV | A trecut pe la FCSB şi Dinamo, iar acum a ajuns să valoreze 5 milioane de euro: ”E senzaţional”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Andrei Ionuţ Radu este unul dintre cei mai în formă portari români la ora actuală, însă puţini sunt cei care ştiu că el a trecut pe la FCSB şi Dinamo în perioada junioratului. Laurenţiu Brănescu, un alt portar cu calităţi importante, îi prevede lui Radu o carieră absolut senzaţională.

Andrei Ionuţ Radu a fost transferat în vară de Genoa de la Inter Milano, în schimbul sumei de 5 milioane de euro şi este acum unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti români.

În ianuarie 2012, Andrei Radu o părăsea pe FCSB U21 pentru a merge la echipa U19 a lui Dinamo pentru care a evoluat până la 1 ianuarie 2013, de unde a plecat Pergolettese Youth. Câteva luni mai târziu (august 2013) semna cu Inter, echipă care l-a format ca jucător.

Andrei Ionuţ Radu se află în top 5 cei mai scumpi fotbalişti români la ora actuală, conform transfermarkt.com

Laurenţiu Brănescu a vorbit într-un interviu exclusiv la Telekom Sport despre căpitanul naţionalei de tineret şi spune că ar putea fi răscumpărat de Inter dacă o să continue evoluţiile bune pentru care este foarte apreciat în Italia. ”Este un portar foarte bun. Îl cunosc pe tatăl lui mai mult decât pe el, pentru că ne-am întâlnit de câteva ori. Este un băiat senzaţional, are un viitor foarte mare în faţă, pentru că are calitate. Am văzut că în Italia are evoluţii foarte bune şi foarte apreciate. E la început de drum, are experienţa unui campionat de Serie B şi asta cred că îl ajută foarte mult  în Serie A. Dacă va contina să apere, va avea un viitor mare în faţă. El este un jucător vândut de Inter la Genoa şi cred că au şi o clauză de răscumpărare, dacă nu mă înşel. Cred că dacă va evolua bine acolo, are toate şansele să se întoarcă la un moment dat”, a afirmat Laurenţiu Brănescu.

Vezi mai jos câteva din intervenţiile portarului român în meciul cu Juventus:

Afla mai multe despre: stranieriandrei radu,  

viewscnt
Articole similare