Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A venit vestea pe care Gigi Becali o aştepta de ani de zile! Transformare totală pentru cel mai criticat fotbalist de la FCSB: "Acum e mai bărbat"

EXCLUSIV | A venit vestea pe care Gigi Becali o aştepta de ani de zile! Transformare totală pentru cel mai criticat fotbalist de la FCSB: "Acum e mai bărbat"

FCSB

Comentarii

Fostul component al naţionalei României, Florin Răducioiu, consideră că portarul de la FCSB, Andrei Vlad, a suferit o transformare totală, în ultima perioadă. De asemenea, expertul Telekom Sport a avut un mesaj inclusiv pentru finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Andrei Vlad, lăudat de Florin Răducioiu: "E mai închegat, acum e bărbat!"

Portarul titular de la FCSB este şi omul de bază al lui Adrian Mutu, la naţionala U21. Andrei Vlad a lăsat în trecut greşelile mari care l-au înfuriat pe Gigi Becali şi a reuşit să ajungă om de bază atât la echipa de club, cât şi la naţionala mică. 

Progresul făcut de portarul de 21 de ani a fost remarcat şi de Florin Răducioiu, care a cerut mai multă răbdare în privinţa fotbalistului. De asemenea, fostul internaţional român e convins că Andrei Vlad poate fi urmaşul lui Ciprian Tătăruşanu, cel care a avut, de asemenea, un început ezitant la FCSB: 

"Vlad a avut o perioadă dificilă la Steaua (n.r. - FCSB). El a avut o prestaţie excelentă cu Finlanda. Şi acum cu Malta, la 1-0, ne-a salvat. Dă încredere echipei, începe să devină mai matur, mai sigur pe el. Şi fizic stă mai bine, e mai închegat, acum e mai bărbat. 

Să le daţi încredere acestor copii! Şi copilul ăsta are valoare, nu-i tăiaţi capul la prima greşeală. Şi alţii au făcut înaintea lui şi după. Dacă vrem să avem tineri de succes, trebuie să avem răbdare. Poate deveni un nou Tătăruşanu. De ce nu?", a declarat expertul Telekom Sport, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Deşi a fost ameninţat cu o nouă retrogradare pe banca de rezerve, în sezonul trecut, dacă ar fi venit Florin Niţă, Andrei Vlad a profitat şi a reuşit să elimine gafele din jocul său. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei vladfcsbromania u21florin raducioiu 

viewscnt
Articole similare