Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Abia acum s-a aflat! Cum au pornit conflictele dintre Victor Piţurcă şi fotbaliştii de la U Craiova. Un jucător recunoaşte: "Îl supăr pe Rotaru, dar e o tâmpenie"

EXCLUSIV | Abia acum s-a aflat! Cum au pornit conflictele dintre Victor Piţurcă şi fotbaliştii de la U Craiova. Un jucător recunoaşte: "Îl supăr pe Rotaru, dar e o tâmpenie"
Comentarii

Victor Piţurcă a fost doar câteva luni din acest sezon antrenor la U Craiova, iar plecarera sa de pe banca oltenilor a surprins la începutul acestui an. Printre motive se numără şi disensiunile dintre fostul selecţioner şi jucătorii din vestiar.

Cantonamentele lui Victor Piţurcă, motiv de supărare la U Craiova

Oltenii l-au instalat pe Victor Piţurcă pe banca tehnică şi au crezut că au dat lovitura care le va aduce titlul. Nu a fost aşa. Vestiarul nu l-a acceptat pe fostul selecţioner, iar Florin Gardoş, care s-a despărţit între timp de U Craiova, a vorbit despre unul dintre motive. 

Se pare că tensiunile dintre jucătorii importanţi ai Craiovei şi Piţurcă au pornit de la cantonamentele prelungite comandate de staff-ul tehnic: "Da, a fost situaţie ciudată oarecum... Pentru că eu am lucrat cu domnul Piţurcă şi ţine mult la cantonamente, la disciplină. Cu toate că displicina nu este ceva rău, dar cantonamentele nu sunt un lucru atât de bun. Nu se mai practică atât de mult cum se praticau înainte şi din cauza asta au apărut discuţii cu anumiţi jucători şi au apărut discuţii cu jucători importanţi şi, automat, e clar că primul 11 a slăbi. Nu a mai fost la fel de bun, nu au mai fost aceleaşi rezultate şi cred că de aici a pornit totul. Sigur că după aia îşi dorea alţi jucători, transferuri, adevărul este udneva la mijloc.

În momentul în care ştii că în altă parte nu e aşa, ştii că în orice ţară mergi... Cu cât merg înspre vest, cu atât ideea asta dispare, e normal să te gândeşti. Păi ăia în Premier League câştigă mult mai mulţi bani. Eu, în Anglia, veneam la meci la 10.45, iar meciul era la 13. Adică cu 3 ore şi un sfert înainte de meci, mâncam, jucam meciul şi veneam acasă. E normal să stai să te gândeşti, noi de ce pierdem timpul în cantonament?", a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport. 

Florin Gardoş: "Cu riscul de a-l supăra pe domnul Rotaru, cantomanentul după meci mi se pare o tâmpenie"

Fostul fundaş al naţionalei a continuat şi a susţinut că decizia de a face cantonamente după meci irită vestiarul:

"Nu ştiu când se va schimba ideea asta. Înţeleg oarecum cantonament o zi după meci, dar mai mult de atât este inutil. Ba mai mult, cu riscul de a-l supăra pe domnul Rotaru, cantomanentul după meci mi se pare o tâmpenie. Cred că afectează mai mult mental jucătorii. Pentru că hai să zici că în Bucureşti sunt tentaţii, dar în alte oraşe nu văd sensul. Eu am venit în 2018 şi nu ştiu dacă era vreun club. Poate e, dar eu nu am fost nicoodată şi nu îmi amintesc să fi fost cineva din echipă", a mai spus fostul fundaş al Craiovei. 

De-a lungul carierei, Victor Piţurcă a antrenat: Steaua Bucureşti, U Craiova, România U21, România, FCSB şi Al Ittihad. Fostul selecţioner are trei trofee cucerite ca antrenor, toate trei cu Steaua Bucureşti: titlul în 2001, Cupa României în 1992 şi Supercupa României în 2002. 

 

Afla mai multe despre: florin gardosvictor piturcau craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare