Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Abia acum s-a aflat motivul pentru care Dan Petrescu a plecat de la Al-Arabi

EXCLUSIV | Abia acum s-a aflat motivul pentru care Dan Petrescu a plecat de la Al-Arabi

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi dezvăluie motivul pentru care Dan Petrescu a plecat de la Al-Arabi, echipă pe care a pregătit-o doare pentru câteva luni, între iunie 2014 şi decembrie 2014. Fostul mijlocaş al FCSB-ului spune că Petrescu a ţinut la principiile sale, indiferent unde a antrenat.

Al-Arabi a fost prima aventură a lui Dan Petrescu în fotbalul arab. Era liber de contract după despărţirea de Dinamo Moscova şi a acceptat să meargă în Qatar. Însă a rezistat doar câteva luni. A preluat echipa în luna iunie 2014 şi şi-a dat demisia în luna decembrie a aceluiaşi an.

Mirel Rădoi dezvăluie că motivul pentru care ”Bursucul” n-a mai continuat a fost că şeful clubului i-a criticat public pe câţiva dintre jucători. Rădoi susţine că Dan Petrescu ţine foarte mult la acest principiu şi ar putea să lucreze la FCSB doar dacă Gigi Becali se va abţine de la obişnuitele sale ieşiri:

”(întrebat dacă îl vede pe Dan Petrescu lucrând cu Gigi Becali) Da! Dacă  Becali nu va avea declaraţiile pe care le face în acest timpm, să critice jucătorii.... Pentru că Dan, oriunde s-a dus, nu a acceptat ca jucătorii să-i fie criticaţi public. A avut probleme şi în Qatar. În momentul în care şeicul a încercat să se ia de anumiţi jucători, el a fost primul care a cerut rezilierea contractului”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare