Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Accidentat, Claudiu Keşeru a tras concluziile după Ludogoreţ - Inter, scor 0-2: "Inter, cu frâna de mână trasă". Când revine vârful de atac al naţionalei

EXCLUSIV | Accidentat, Claudiu Keşeru a tras concluziile după Ludogoreţ - Inter, scor 0-2: "Inter, cu frâna de mână trasă". Când revine vârful de atac al naţionalei

Stranieri

Comentarii

Campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, a pierdut manşa tur a confruntării cu Internazionale Milano, joi seară, pe teren propriu, scor 0-2 (0-0), din "16-imile" Europa League. Din cei trei jucători români de la Ludogoreţ, Dragoş Grigore a fost titular şi integralist, Cosmin Moţi a fost rezervă neutilizată, iar Claudiu Keşeru nu a făcut parte din lot din cauza unori probleme medicale.

Internazionale Milano a fost echipa care a condus ostilităţile pe Huvepharma Arena din Razgrad pe toată durata partidei. Alexis Sanchez, Lautaro Martinez, Christian Eriksen şi Romelu Lukaku l-au întrebuinţat serios pe Dragoş Grigore în defensivă.
Scorul avea să fie deschis de italieni prin danezul Christian Eriksen, în minutul 71, aflat la primul gol în tricoul formaţiei din Milano după transferul de la Tottenham Hotspur. Tehnologia VAR-ul a aplicat "lovitura de ciocan" bulgarilor, în minutele de prelungiri, când a dezvăluit un henţ în careu, implicit o lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi. Romelu Lukaku a transformat, în minutul 90+5, iar şansele de calificare ale lui Ludogoreţ, în faza superioară a competiţiei, sunt minime.
 
Atacantul român, Claudiu Keşeru, regretă faptul că nu a putut fi apt pentru a-şi ajuta coechipierii într-un meci atât de important. Cu toate acestea, nu a fost deloc impresionat de formaţia antrenată de Antonio Conte. Keşeru s-a întors la antrenamentele echipei din Razgrad, însă nu a scăpat de dureri, astfel că s-a decis să nu fie forţat în această partidă.
 
"Sunt ok, sper ca în următoarele zile să mă antrenez normal. Am încercat ieri la antrenament să mă testez puţin, dar am simţit o mică jenă şi am preferat să nu îmi asum niciun risc pentru a nu avea posibilitatea de a avea o accidentare mai gravă. Inter, cu frâna de mână trasă, a reuşit să înscrie două goluri şi să îşi creeze încă trei, patru situaţii. Nu cred că am întâlnit astăzi cea mai bună versiune a lui Inter. Nu cred că au venit aici montaţi sută la sută, când peste zece zile joacă cu Juventus. (Grigore a fost calcat de Lukaku) Cred că Lukaku are cu 15 kg mai mult decât Grigore, deci e mai greu puţin când îl aşezi pe undeva", a declarat Claudiu Keşeru, pentru Telekom Sport.
 
 
Returul este programat joi, 26 februarie, pe stadionul "Giuseppe Meazza/San Siro" şi va începe de la scorul de 2-0 pentru Internazionale Milano. Până la ora partidei din Italia, Claudiu Keşeru speră să fie pregătit 100% şi să revină în echipa de start a bulgarilor.
 
"Voi face tot posibilul să îmi revin, să pot să fiu sută la sută. Cu siguranţă mi-aş dori să pot să evoluez. E un moment de bifat într-o carieră de jucător şi cu atât mai mult cu cât poţi să îţi măsori forţele cu nişte jucători de talie mondială. Ar merita şi Cosmin să îşi măsoare forţele cu Lukaku", a completat fostul atacant al FCSB-ului, din sezonul 2014-2015.
 
Claudiu Keşeru are ca obiectiv revenirea urgentă în formă, pentru a reprezenta o soluţie şi pentru echipa naţională a României pentru meciul cu Islanda, din semifinalele barajului pentru calificarea la Campionatul European. Dacă România învinge Islanda la Reykjavic, iar Bulgaria trece de Ungaria, la Budapesta, cele două naţionale îşi vor disputa finala, în ţara vecină.
 
"(Am putea juca cu bulgarii în finala pentru EURO) Şi ei joacă ultima şansă şi ar fi plăcut şi pentru ei să aibă ocazia să se califice în finală. Noi, la fel, ne dorim să ne jucăm această ultimă carte la maxim. Cu siguranţă ar fi un joc interesant. Am jucat în Franţa cu atâţia români, vă daţi seama ce ar însemna Arena Naţională împânzită de români. (Ce ar însemna să nu jucăm la EURO?) O dezamăgire mare, în primul rând pentru suporterii români, şi cu siguranţă şi pentru noi. Mai ales că pentru jucătorii din generaţia mea probabil ultima şansă pentru o calificare la un turneu final. (Iei în calcul să te retragi de la Ludogoreţ?) De ce nu?! În momentul în care ajungi aici parcă nu sunt foarte multe lucruri care te atrag. Dar cu cât stai mai mult, cu atât îţi dai seama că acest club îţi creează o anumită dependenţă  şi ajungi să trăieşi cu el în sânge. Am o discuţie referitoare la prelungirea contractului pe o durată mai lungă. Am refuzat nişte solicitări în luna ianuarie, pentru că nu am fost convins de acei paşi", a concluzionat Claudiu Keşeru, cel care se află la Ludogoreţ din 2015.
 

Afla mai multe despre: ludogoreţinterkeseru 

viewscnt
Articole similare