Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Acesta este mare dezavantaj al lui Martin Ambros. ”Nu are timp să cunoască jucătoarele şi ar mai fi şi a doua mare problemă”

EXCLUSIV | Acesta este mare dezavantaj al lui Martin Ambros. ”Nu are timp să cunoască jucătoarele şi ar mai fi şi a doua mare problemă”

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut suprinzător meciul cu Cehia din optimile de finală ale Campioantul Mondial de handbal, iar asta i-a atras foarte multe critici lui Martin Ambros.

Vasile Stângă este de părere că Ambros nu este contestat pentru lipsa de valoare, ci este contestat pentru faptul că antrenează două echipe şi nu are timp să cunoască foarte bine handbalistele române pentru a face o selecţie cât mai eficientă.

”El e contestat, după părerea mea, pentru că este antrenor la două echipe, şi la Gyor, şi la naţională şi e contestat pentru că nu are timp să cunoască jucătoarele, să le vadă în campionatul intern, nu are timp. El ca antrenor cred că nu este contestat, este un antrenor foarte bun, recunoscut, dar părerea mea că la naţională ar trebui să fie un antrenor fără echipă, să fie numai şi numai selecţioner. Când e la naţională, e la naţională, dar are foarte puţin timp de pregătire şi nu are timp să cunoască jucătoarele, nu le cunoaşte, nu ştiu cine a făcut selecţia, cine n-a făcut-o”, a spus Vasile Stângă pentru Telekom Sport.

”A doua problemă era comunicarea, clar. La time-out nu poţi să vorbeşti numai engleza, nu ştiu dacă fetele cunosc la perfecţie engleza. Altfel când ai toate jucătoarele românce să vorbeşti româneşte. Antrenorii români prea au fost daţi la o parte şi asta nu mi se pare corect. Şi la băieţi, şi la fete. Parcă noi antrenorii din România nu mai avem niciun fel de valoare, nu mai cunoaştem handbal, nu mai ştim nimic şi totul importam de afară”, a mai spus Vasile Stângă.

Fostul handblalist român este de părere că naţionala noastră s-ar fi putut clasa pe aceeaşi poziţie şi dacă ar fi soft condusă de un selecţioner autohton. ”Aceeaşi performanţă o obţinea sigur şi un antrenor roman”

 

Afla mai multe despre: handbalnationala feminina de handbalcampionatul mondial,  

viewscnt
Articole similare