Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Acesta este punctul slab al lui Teja. Gică Popescu: ”A avut o jumătate de an foarte bună la Mediaş, dar...”

EXCLUSIV | Acesta este punctul slab al lui Teja. Gică Popescu: ”A avut o jumătate de an foarte bună la Mediaş, dar...”

Fotbal

Comentarii

Gică Popescu este de părere că FCSB a făcut o mutare înţeleaptă prin aducerea lui Teja la cârma echipei. Fostul mare internaţional român trage însă un semnal de alarmă: lipsa de experinţă în ceea ce priveşte coordonare unui vestiar puternic precum al FCSB ar putea să-i aducă probleme.

”Cred că aceasta este soarta tuturor antrenorilor. Când nu faci rezultate... La o echipă de vârf e foarte greu să te aştepte cineva. Toţi vor rezultate imediate. Din păcate Steaua în ultimii ani nu a câştigat campionatul. Doreşte să îl câştige anul acesta cum a dorit în fiecare an. Dică ştia când a venit la Steaua ce îl aşteaptă. Dică ştia că dacă nu va face rezultate va fi pus sub presiune.

A venit un antrenor care mie din punct de vedere fotbalistic îmi place. Mi-a plăcut dintotdeauna. A avut întotdeauna curaj să joace, echipele lui au jucat. Au încercat să controleze jocul şi să domine jocul. A avut o jumătate de sezon foarte bună la Gaz Metan. Este un antrenor carismatic, un antrenor inteligent, însă Steaua e Steaua. El nu a lucrat până acum decât ca secund cu Rednic la Dinamo, cu Hagi la Steaua. El nu a condus încă un vestiar puternic cum e la Steaua. Eu m-aş bucura pentru el pentru că e un antrenor care îmi place şi un băiat educat şi cu bun simţ să reuşească. Avem nevoie de antrenori tineri, care să reuşească pentru că avem nevoie de antrenori tineri, care au viziune fotbalistică aşa cum are el. Pentru că venind astfel de oameni nu face decât să se îmbunătăţească nivelul campionatului nostru”, a spus Gică Popescu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gică popescu 

viewscnt
Articole similare