Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevărata sumă de transfer a lui Cicâldău. Câţi bani va încasa Gheorghe Hagi de la Universitatea Craiova

EXCLUSIV | Adevărata sumă de transfer a lui Cicâldău. Câţi bani va încasa Gheorghe Hagi de la Universitatea Craiova
Comentarii

Craiova investeşte din banii pe care i-a încasat în urma transferurilor lui Băluţă şi Screciu. Oltenii s-au înţeles cu Gheorghe Hagi şi l-au luat pe Alexandru Cicâldău de la FC Viitorul.

Cicâldău e ultimul jucător cu care s-au înţeles oltenii. Mijlocaşul de 20 de ani a fost dorit în trecut şi de FCSB, însă Craiova l-a convins pe Hagi cu oferta făcută: 750 de mii de euro şi un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Cicâldău a debutat în Liga I în primăvara anului 2016, iar în sezonul trecut a fost om de bază în formula gândită de Gheorghe Hagi. În plus, Cicâldău are deja un trofeu important în palmares: titlul câştigat cu FC Viitorul în 2017.

Alexandru Cicâldău este crescut la Academia lui Gheorghe Hagi şi cota sa a crescut fulminant în sezonul trecut. În prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Alexandru Cicâldău valorează 1,5 milioane de euro. În plus, mijlocaşul de 20 de ani a fost convocat de Cosmin Contra la ultimele acţiuni ale naţionalei şi a prins câteva minute în amicalele cu Israel şi cu Chile.

Afla mai multe despre: cicaldauhagiviitorulcraiovaliga 1screciubaluta 

viewscnt
Articole similare