Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Neagu a semnat cu CSM Bucureşti. Ce echipă era aproape să o deturneze: "Au fost discuţii avansate"

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Neagu a semnat cu CSM Bucureşti. Ce echipă era aproape să o deturneze: "Au fost discuţii avansate"

Handbal

Comentarii

Sezonul recent încheiat a fost primul pentru Cristina Neagu în tricoul CSM-ului. Cea mai bună handbalistă din lume a recunoscut că visează să câştige Liga Campionilor alături de o echipă din România, iar asta în ciuda faptului că decizia de a reveni în campionatul intern n-a fost deloc uşoară.

"La Buducnost, am avut o perioadă senzaţională, dar simţeam că am nevoie de o schimbare. Iar noi ca echipă intrasem în impas. Ajungeam în Final Four, dar nu mai reuşeam să trecem obstacolul semifinalei. Aşa că, am simţit că am nevoie de o schimbare. Bineînţeles, cea mai bună schimbare nu putea fi decât să mă întorc acasă. Mi-era dor de casă şi îmi doresc foarte mult să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România.
 
Am avut şi alte variante, chiar şi de la Gyor am avut ofertă. Cu Gyor chiar am purtat discuţii intense, dar nu ne-am înţeles. Nu am dus deloc lipsă de oferte anul trecut, în iarnă, când am anunţat că vreau să plec de la Buducnost. Chiar am avut oferte de la toate echipele care au participat în Final Four, dar şi de la alte echipe foarte bune. Am ales cu inima şi cred că am făcut decizia potrivită" , a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestifinal fourgyor 

viewscnt
Articole similare