Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Petrescu a renunţat la Chipciu şi la Ţucudean. De ce n-au prins cei doi lista UEFA a CFR-ului

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Petrescu a renunţat la Chipciu şi la Ţucudean. De ce n-au prins cei doi lista UEFA a CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a început perfect anul şi s-a impus în primul meci oficial jucat în 2020, scor 1-0, chiar în faţa vicecampioanei României, FCSB.

În plus, pe lângă meciurile din Liga I, unde este lider incontestabil, CFR Cluj va juca în această lună şi în Europa League. Campioana României va da peste Sevilla, în 16-imile de finală, iar meciurile vor avea loc pe 20 şi pe 27 februarie.

Astfel, Dan Petrescu a avut o misiune dificilă şi a fost nevoit să renunţe la câţiva jucători pentru lista UEFA. Cinci jucători care s-au aflat pe lista pentru faza grupelor au plecat în această iarnă de la CFR, însă oficialii ardelenilor au putut adăuga doar trei nume noi pentru 16-imi.

Dan Petrescu, decizie surprinzătoare. CFR Cluj fără Chipciu şi Ţucudean

Cum Peteleu a plecat, iar Susic este accidentat, Cristi Manea a fost inclus pe lista UEFA pentru partidele cu Sevilla. În plus, Vinicius a fost inclus şi el, în timp ce, Ţucudean şi Chipciu sunt jucătorii care, surprinzător, au fost lăsaţi pe afară de Dan Petrescu.

Pe lângă cei doi fundaşi care au întărit partea defensivă a CFR-ului, antrenorul campioanei României l-a trecut pe listă şi pe portarul Sandomierski, care l-a înlocuit pe Jesus Fernandez. Iar dacă atacul este complet şi toţi jucătorii sunt apţi în această perioadă, Dan Petrescu a preferat să-şi completeze lista UEFA cu jucători din defensivă decât să-i treacă pe foaie pe Ţucudean şi pe Chipciu.

Lista trimisă de CFR Cluj pentru meciurile cu Sevilla:

  • Portari: Sandomierski, Arlauskis, Hindrich
  • Fundaşi: Burcă, Manea, Susic, Boli, Camora, Vinicius, Cestor
  • Mijlocaşi: Luis Aurelio, Djokovic, Deac, Golofca, Hoban, Bordeianu, Pop, Petrila, Joca
  • Atacanţi: Păun, Omrani, Traore, Rondon 

Afla mai multe despre: cfr clujtucudeanchipciu 

viewscnt
Articole similare