Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevărul despre implicarea lui Mircea Lucescu la Rapid. Pancu a dat cărţile pe faţă

EXCLUSIV | Adevărul despre implicarea lui Mircea Lucescu la Rapid. Pancu a dat cărţile pe faţă

Rapid

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport 1, Daniel Pancu, antrenorul de la Rapid, a lămurit situaţia lui Mircea Lucescu de la Rapid şi cât de mult se implică "Il Luce" la gruparea vişinie.

"Ne ajută, e alături de noi, nu ştiu dacă se va implica şi oficial la un anumit moment, dar pentru mine reprezintă enorm, şi pentru mine şi pentru jucători, pentru că o personalitate de talia lui nea Mircea să fie lângă noi, şi cu sfaturi aşa, dacă am nevoie de orice, eu unul, ştiţi foarte bine părerea mea despre ce înseamnă antrenorul şi omul Mircea Lucescu. Îl consider cel mai mare cu care am lucrat vreodată. E şi antrenorul cu care am obţinut singurele titluri de campion în România şi în Turcia", a declarat Daniel Pancu.

Mult timp s-a vorbit despre faptul că Pancu ar putea fi înlocuit de Mircea Lucescu la Rapid. În cele din urmă lucrurile s-au lămurit, iar Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a găsit o soluţie ca Pancu să fie păstrat la echipă ca antrenor, însă să îi fie făcut loc şi lui "Il Luce". 

Tot în exclusivitate la Telekom Sport, Daniel Pancu a recunoscut că este la început în antrenorat şi a vorbit despre problemele sportive pe care le-a avut în turul din Liga a 2-a: "Eu am avut această problemă şi cred că am greşit undeva în turul acesta de campionat şi unde s-a văzut lipsa de experienţă. Au venit jucători după 7-8 etape, jucători care nu jucau de o perioadă bună de timp, cum e şi cazul lui Ioniţă acum, au venit jucători noi, am încercat să-i adaptez cât mai repede, să le dau minutele alea multe de care au nevoie, pentru că niciun jucător în lumea asta, fără minute nu poate. După o pauză de 7-8 luni, ai nevoie doar de jocuri şi de jocuri multe, minim 5 jocuri de 90 de minute".

Afla mai multe despre: mircea lucesculucescu la rapidrapidpancu 

viewscnt
Articole similare