Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevărul despre transferul lui Chipciu. Cum a ajuns la CFR Cluj şi de ce nu a mers la FCSB: "Nu putea să fie rezerva lui Creţu"

EXCLUSIV | Adevărul despre transferul lui Chipciu. Cum a ajuns la CFR Cluj şi de ce nu a mers la FCSB: "Nu putea să fie rezerva lui Creţu"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a fost transferat de CFR Cluj, fapt ce a atras o reacţie de dezamăgire din partea lui Mihai Stoica. Ioan Becali, fostul agent de jucători, a făcut lumină şi a spus adevărul despre transferul internaţionalului român, de ce a picat transferul în Turcia şi de ce nu a mers la FCSB.

Ioan Becali, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, a dezvăluit de ce Alexandru Chipciu a ales oferta celor de la CFR Cluj: "Chipciu are cam aceeaşi ofertă de la Cluj ca cea pe care a primit-o din Turcia. 30-40000 de euro nu însemna mare lucru pentru Chipciu. Cluburile din Istanbul au datorii însă mari, probabil că doar Basakhşekir are stabilitate".

De ce a picat transferul lui Chipciu în Turcia

Acelaşi Becali a spus şi de ce nu a mai ajuns internaţionalul român în Turcia, la echipa antrenată de Gaziantep Gazişehir. Giovanni Becali a explicat structura echipelor din Turcia şi de ce a fost mai simplu ca fotbalistul lui Anderlecht să semneze cu CFR. 

"Exista varianta Turcia, Şumudică a insistat foarte mult pentru el. Preşedintele chiar şi-a pus întrebări de ce l-a dorit atât de mult Şumudică. După câteva zile în care clubul a dat împuterniciri la alţi oameni ca să verifice dacă Alex Chipciu chiar vrea suma aia...aceste zile au fost în folosul Clujului, care după ce li s-a ridicat interdicţia, iar în câteva ore s-au pus de acord".

De ce nu a mers Chipciu la FCSB 

Mihai Stoica, director sportiv la FCSB, s-a declarat dezamăgit de transferul lui Chipciu la CFR Cluj. Cu toate acestea, FCSB nu l-a dorit în niciun moment pe fostul lor jucător, susţine Ioan Becali: "FCSB nu a avut nevoie de Chipciu, mi-ar fi spus-o Gigi Becali. Nu putea să vină Chipciu să fie rezerva lui Creţu".

Romario Benzar va juca la Perugia

În aceeaşi intervenţie telefonică, Ioan Becali a confirmat că Romario Benzar va fi împrumutat de Lecce la Perugia, în Serie B. Becali a spus că este vorba doar despre un împrumut pentru şase luni, însă lucrurile se pot schimba în cazul în care Perugia promovează în Serie A. 

Afla mai multe despre: chipciu la cfrtransfer chipciugiovanni becalifcsb 

viewscnt
Articole similare