Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Adevărul despre transferul lui Chipciu. Cum a ajuns la CFR Cluj şi de ce nu a mers la FCSB: "Nu putea să fie rezerva lui Creţu"

EXCLUSIV | Adevărul despre transferul lui Chipciu. Cum a ajuns la CFR Cluj şi de ce nu a mers la FCSB: "Nu putea să fie rezerva lui Creţu"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu a fost transferat de CFR Cluj, fapt ce a atras o reacţie de dezamăgire din partea lui Mihai Stoica. Ioan Becali, fostul agent de jucători, a făcut lumină şi a spus adevărul despre transferul internaţionalului român, de ce a picat transferul în Turcia şi de ce nu a mers la FCSB.

Ioan Becali, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport, a dezvăluit de ce Alexandru Chipciu a ales oferta celor de la CFR Cluj: "Chipciu are cam aceeaşi ofertă de la Cluj ca cea pe care a primit-o din Turcia. 30-40000 de euro nu însemna mare lucru pentru Chipciu. Cluburile din Istanbul au datorii însă mari, probabil că doar Basakhşekir are stabilitate".

De ce a picat transferul lui Chipciu în Turcia

Acelaşi Becali a spus şi de ce nu a mai ajuns internaţionalul român în Turcia, la echipa antrenată de Gaziantep Gazişehir. Giovanni Becali a explicat structura echipelor din Turcia şi de ce a fost mai simplu ca fotbalistul lui Anderlecht să semneze cu CFR. 

"Exista varianta Turcia, Şumudică a insistat foarte mult pentru el. Preşedintele chiar şi-a pus întrebări de ce l-a dorit atât de mult Şumudică. După câteva zile în care clubul a dat împuterniciri la alţi oameni ca să verifice dacă Alex Chipciu chiar vrea suma aia...aceste zile au fost în folosul Clujului, care după ce li s-a ridicat interdicţia, iar în câteva ore s-au pus de acord".

De ce nu a mers Chipciu la FCSB 

Mihai Stoica, director sportiv la FCSB, s-a declarat dezamăgit de transferul lui Chipciu la CFR Cluj. Cu toate acestea, FCSB nu l-a dorit în niciun moment pe fostul lor jucător, susţine Ioan Becali: "FCSB nu a avut nevoie de Chipciu, mi-ar fi spus-o Gigi Becali. Nu putea să vină Chipciu să fie rezerva lui Creţu".

Romario Benzar va juca la Perugia

În aceeaşi intervenţie telefonică, Ioan Becali a confirmat că Romario Benzar va fi împrumutat de Lecce la Perugia, în Serie B. Becali a spus că este vorba doar despre un împrumut pentru şase luni, însă lucrurile se pot schimba în cazul în care Perugia promovează în Serie A. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe