Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Mutu a aflat o informaţie din vestiarul lui United, pe care Mourinho o ţine secretă. De ce nu joacă Ibrahimovic: ”Nu este accidentat”

EXCLUSIV | Adi Mutu a aflat o informaţie din vestiarul lui United, pe care Mourinho o ţine secretă. De ce nu joacă Ibrahimovic: ”Nu este accidentat”
Comentarii

Adrian Mutu spune că nu a rămas cu resentimente faţă de Jose Mourinho, antrenor cu care a intrat în conflict la Chelsea şi care i-a grăbit plecarea. ”Briliantul” a făcut şi o dezvăluire din vestiarul lui Manchester United.

Decăderea lui Adi Mutu la Chelsea a început după ce Jose Mourinho a fost numit antrenor al londonezilor. Dacă până atunci arătase o formă excelentă, Mourinho a început să-l marginalizeze şi să-i dea tot mai puţine şanse. Ulterior, a apărut şi scandalul ”Cocaina” şi Mutu a plecat de la Chelsea.

Fostul mare internaţional român spune însă că nu-i poartă pică lui Mourinho, dar susţine că a rămas în continuare un antrenor foarte dificil. Mutu a făcut şi o dezvăluire. Motivul pentru care Ibrahimovic nu mai este folosit la United nu ţine de vreo accidentare, ci pentru că starul suedez a intrat în conflict cu Mourinho: ”Nu îi port pică lui Mourinho... Mourinho nu a jucat niciodată la spectacol, numai la rezultat. Am informaţii că Ibra nu e lovit, s-a ”răcit” cu Mourinho”, a declarat Mutu la Telekom Sport.

Fostul mare atacant român a făcut o dezvăluire şi din cariera sa. A fost dorit de Bayern Munchen, dar Rummenigge s-a opus: ”Bayern îsi mai ţine jucătorii doar dacă ia Liga Campionilor, sunt plafonaţi. Bayern m-a refuzat, de fapt preşedintele, aveam 20 şi ceva de ani”.

Afla mai multe despre: adrian mutujose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare