Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Mutu a intervenit după eşecul naţionalei României: "Acesta e singurul lucru rău. Rădoi arată puţin răvăşit, pentru că nu a dormit"

EXCLUSIV | Adi Mutu a intervenit după eşecul naţionalei României: "Acesta e singurul lucru rău. Rădoi arată puţin răvăşit, pentru că nu a dormit"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României U21, Adi Mutu, a comentat situaţia naţionalei mari şi a cerut susţinere pentru selecţionerul Mirel Rădoi.

România a ratat EURO 2020

Fostul atacant al naţionalei României, Adi Mutu, a avut un discurs asemănător cu cel al lui Gică Hagi, care a cerut mai mult optimism: "Mi-e greu să comentez şi nici nu vrea să o fac aici din respect pentru job-ul pe care îl am, pentru Mirel şi băieţii de la naţională. Am fost la naţionala mare atâţia ani, ştiu ce presiune e, lumea ce pretenţii are, dar eu sunt alături de Mirel şi de băieţi. Mirel are capacitatea de a-i monta, să îi motiveze din nou pe pe băieţi, ca să facem un joc bun cu Austria. Nu au fost meciuri reuşite, asta trebuie să o admitem, dar asta nu înseamnă că asta e valoarea noastră. Eu cred că avem valoare mult mai mare decât ceea ce am arătat.

Că pretenţiile au fost prea mari, dar asta nu înseamnă că nu este un lucru rău. Bineînţeles, singurul lucru rău este că atunci când ai pretenţii mari, la eşec dezamăgirea este mare, dar ar trebui să fim mai optimişti şi să nu facem nici nuntă dintr-o victorie şi nici înmormântare dintr-o înfrângere. Ar trebui să fim echilibraţi, mai optimişti pentru că băieţii au nevoie de noi, de dumneavostră. În primul rând, au nevoie de suporteri în momentele acestea", a declarat Adi Mutu în cadrul emisiunii "Sport Report". 

După rezultatele cu Islanda şi Norvegia, Adi Mutu a vorbit la telefon cu Mirel Rădoi: 

"Am vorbit (n.r. - cu Mirel Rădoi) nu foarte mult, pentru că nici nu el nu are timp, are puţin timp la dispoziţie şi trebuie să pregătească următorul meci. Nici nu e nevoie, îmi imaginez ce este în sufletul lui. Faptul că arată puţin răvăşit este pentru că nu a dormit, se uită la meciuri, se gândeşte ce să facă. E normal lucrul ăsta. Nici eu după meciul cu Ucraina nu am putut să dorm. M-am uitat din nou la meci, pentru că îmi doream victoria şi mă simţeam nedreptăţit de arbitru şi voiam să punct anumite lucruri, ce am greşit. Şi tot felul de griji pe care şi le fac antrenorii. Dar l-am simţit optimist, încrezător şi cred că o să facă o treabă bună mâine", a mai spus selecţionerul naţionalei U21. 

Afla mai multe despre: adi mutuadrian mutuechipa nationalaromania u21romaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare