Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Mutu a vorbit deschis despre conflictul pe care l-a avut cu Piţurcă. În ce relaţii sunt acum cei doi

EXCLUSIV | Adi Mutu a vorbit deschis despre conflictul pe care l-a avut cu Piţurcă. În ce relaţii sunt acum cei doi
Comentarii

Adi Mutu a vorbit despre motivele pentru care a intrat în conflict cu Victor Piţurcă, pe vremea când amândoi erau la echipa naţională. ”Briliantul” spune că era nemulţumit de metodele folosite de fostul selecţioner.

Adi Mutu şi Victor Piţurcă au avut colaborare de lungă durată la echipa naţională, dar relaţia dintre cei doi s-a stricat pe final. Piţurcă a refuzat să-l mai convoace pe final de carieră şi i-a luat şansa de a-l depăşi pe Gică Hagi în clasamentul golgheterilor din istoria naţionalei.

Adi Mutu nu s-a lăsat mai prejos şi a dezvăluit că disputa a pornit după ce s-a arătat nemulţumit de metodele ”învechite” folosite de fostul selecţioner. Au trecut patru ani de atunci şi Adi Mutu spune că acele certuri au fost lăsat în trecut şi acum are o relaţie bună cu Victor Piţurcă. ”Briliantul” spune că Piţurcă era un foarte bun selecţioner, care ştia să-şi mobilizeze jucătorii, dar susţine în continuare că metodele sale nu erau moderne:

”Eu am avut o discuţie, un conflict care între timp a dispărut. Piţurcă punea mai mult accent pe psihologie, era un antrenor care te motiva foarte bine, era un bun selecţioner, dar ca antrenor nu folosea cele mai noi metode. Aveam o singură schemă. Ciprian ar trebui să-mi dea ceva la câte pase cu capul i-am dat. Asta era schema: pasă lungă pe mine şi eu prelungeam pentru el, pentru că pleca în adâncime. Cam aşa era schema de bază. Lăsând gluma la o parte, şi acum mă uit, sunt foarte multe metode noi, acum se lucrează mult pe video. Chiar şi în Powerpoint, în 3D, sistemul libero vision a intrat în fotbal, jucătorii analizează şi pregătesc meciurile acum cu acest sistem”, a declarat Adi Mutu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi mutuvictor piturcaromania 

viewscnt
Articole similare