Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Mutu, în pericol să fie demis. Marius Şumudică este favorit să-i ia locul

EXCLUSIV | Adi Mutu, în pericol să fie demis. Marius Şumudică este favorit să-i ia locul

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să se salveze cu emoţii de la retrogradare, după ce a câştigat la penalty-uri barajul cu Chindia Târgovişte, motiv pentru care Adi Mutu este în mare pericol să fie demis.

Prima experienţă ca antrenor în Liga 1 nu este foarte fericită pentru Adi Mutu. Fostul mare internaţional român a preluat echipa din mers şi a reuşit cu mari emoţii să o menţină în Liga 1. FC Voluntari a trecut la baraj de Chindia Târgovişte, însă abia după loviturile de departajare. În tur, ilfovenii s-au impus cu 1-0, dar Chindia a reuşit acelaşi scor în manşa secundă.

Şefii lui FC Voluntari sunt însă nemulţumiţi de modul în care echipa a fost salvată de la retrogradare. Din informaţiile Telekom Sport, Adi Mutu este în mare pericol să fie demis. O mare surpriză vine însă de la antrenorul care este favorit să-i ia locul. Sursele Telekom Sport susţin că principalul favorit este Marius Şumudică.

În vârstă de 47 de ani, Şumudică a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Kayserispor. Acesta a fost în negocieri şi cu CFR Cluj, însă până la urmă campioana României a optat pentru Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fc voluntariadi mutumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare