Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Petre, letal! A intrat şi în trei minute a dat gol: "Am simţit că e momentul". Cui îi dedică golul

EXCLUSIV | Adi Petre, letal! A intrat şi în trei minute a dat gol: "Am simţit că e momentul". Cui îi dedică golul

Echipa națională

Comentarii

România U21 a câştigat cu 4-1 primul meci de la Campionatul European sub 21 de ani împotriva Croaţiei, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Adrian Petre, la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren, însă reuşita sa nu a fost lipsită de emoţii.

Petre a marcat chiar la prima ocazie pe care a avut-o, la doar trei minute din momentul în care a fost trimis în teren de Mirel Rădoi. Chiar dacă reuşita i s-a părut regulamentală atacantului, momentul s-a judecat destul de mult în camera VAR: "Au fost câteva momente de confuzie din partea mea pentru că eram sigur că e gol valabil, cu decizia VAR-ului am avut ceva emoţii că a fost lungă şi am avut timp să mă gândesc la toate, dar până la urmă a ieşit bine şi la primul gol a fost cu noi, sper să fie aşa şi restul campionatului".

Vârful lui Esbjerg a fost susţinut din tribună de familie, iar tătăl său a fost convins că va marca, cu toate că a fost introdus pe teren abia în minutul 88: "Da, am simţit şi eu că e momentul să intru şi să marchez, dar nu asta e important . A fost important ca echipa să câştige şi a fost un plus de bucurie pentru mine şi familia mea".

Spiritul de echipă este vizibil în lotul "tricolorilor" mici, iar cu toţii sunt alături de Mirel Rădoi într-un moment mai delicat al vieţii selecţionerului. Fratele său a decedat cu puţin timp în urmă, iar Adi Petre a ţinut să îi dedice golul: "Am dedicat victoria fratelui dânsului, am fost foarte afectaţi de această întâmplare şi îi dedicăm victoria dânsului".

Afla mai multe despre: adi petreromania u21echipa nationalaeuro 2019 

viewscnt
Articole similare