Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Popa a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul ULUITOR pe care "Motoreta" îl primeşte la FCSB

EXCLUSIV | Adi Popa a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul ULUITOR pe care "Motoreta" îl primeşte la FCSB

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Adrian Popa a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1, după ce a fost împrumutat de la Reading.

Din informaţiile Telekom Sport, "Motoreta" îşi va păstra salariul uriaş pe care îl are la Reading, de 60.000 de euro pe lună. Astfel, Adi Popa devine, de departe, cel mai bine plătit jucător din Liga 1.

Adi Popa, cel mai bine plătit jucător al lui Gigi Becali, la FCSB

Din această sumă, Gigi Becali va acoperi 20.000 de euro, restul banilor urmând să fie plătiţi de gruparea din liga a doua engleză. Chiar şi aşa, Adi Popa este cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB-ului, surclasându-i pe Florinel Coman şi pe Dennis Man, care câştigă 15.500 de euro lunar fiecare.

Ajuns la 31 de ani, Adi Popa a intrat, în această vară, în ultimul an de contract cu Reading, astfel că el nu va mai reveni la echipa din Championship, după expirarea împrumutului la FCSB. Prin urmare, dacă este mulţumit de serviciile internaţionalului român, Gigi Becali are posibilitatea de a-i oferi un contract de lungă durată lui Adi Popa, la finalul sezonului.

Adi Popa nu a mai marcat de mai bine de doi ani

Adi Popa revine, astfel, la FCSB, el fiind vândut la Reading în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 600.000 de euro. De atunci, Adi Popa a adunat doar 17 meciuri în tricoul lui Reading şi a reuşit să înscrie un singur gol. În ultimele două sezoane, "Motoreta" a fost împrumutată la Al Taawon, respectiv Ludogoreţ Razgrad, strângând, în total, 23 de meciuri şi nici măcar un gol.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare