Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Popa şi-a adus aminte de primul trofeu câştigat cu FCSB: "A fost o nebunie! Toată emulaţia din acel an a fost încoronată cu titlul"

EXCLUSIV | Adi Popa şi-a adus aminte de primul trofeu câştigat cu FCSB: "A fost o nebunie! Toată emulaţia din acel an a fost încoronată cu titlul"

FCSB

Comentarii

Invitat la emisiunea Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Adi Popa (32 de ani) şi-a adus aminte de primul trofeu câştigat la FCSB şi de sărbătoarea care a avut loc după ce echipa antrenată atunci de Laurenţiu Reghecampf a cucerit titlul 24, după o pauză de şapte ani.

Adi Popa a fost unul dintre jucătorii de bază echipa echipa de la FCSB care a câştigat titlul în 2013, cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă. "Motoreta" şi-a adus aminte de acele momente frumoase la Top Interviuri şi a spus că nu se poate uita aşa ceva. Popa a rememorat cum FCSB juca cu "casa închisă" la fiecare meci din acea perioadă.

"Nu doar pentru mine, pot să spun că pentru toţi a fost o nebunie. Toate emulaţia pe care au creat-o suporterii în jurul acelui eveniment, pornind de la încălzire, cu coregrafie, cu susţinerea, cu susţinerea din acel an. Ţin minte că la meciul cu Rapid când am câştigat în minutul 96 s-a  depăşit recordul de decibeli pe Arena Naţională.

În Europa, cât şi la meiciurile de campionat, jucam cu casa închisă. Erau 52 de mii tot timpul. Toată emulaţia din acel an a fost încoronată cu trofeul, cu cei 60-70 de mii de oameni în Piaţa Constituţiei, cu artificii, cu cântece, cu autocar descoperit, ca la marile cluburi. Adică totul a fost ca o sărbătoare, ceva ce nu ai cum să uiţi"
, a spus Adi Popa, la Top Interviuri.

Adus de FCSB de la Chiajna, în 2012, Adi Popa a câştigat trei titluri, două Cupe şi o Supercupă ale României, apoi a fost vândut în 2017, la Reading.

Afla mai multe despre: adi popafcsbtrofeu 

viewscnt
Articole similare