Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Rus, aproape de greşeala fatală făcută de Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav: "Sincer, m-a tentat să merg acasă"

EXCLUSIV | Adi Rus, aproape de greşeala fatală făcută de Iasmin Latovlevici şi Gicu Grozav: "Sincer, m-a tentat să merg acasă"

Stranieri

Comentarii

Fundaşul lui Mol Fehervar, Adrian Rus (24 de ani), susţine că România îi lipseşte şi chiar a avut o tentativă de a părăsi Ungaria. Totuşi, s-a răzgândit din cauza posibilelor repercusiuni.

Internaţionalul român se află în Ungaria, unde campionatul a fost amânat. Adi Rus a dorit să revină în România, dar nu a vrut să aibă aceeaşi soartă precum Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici, care au fost daţi afară de Kisvarda, după ce au revenit în ţară fără acordul clubului:  "Primul lucru pe care îl voi face va fi să merg acasă, în România. Îmi este dor de casă şi de tot ce ţine de România. Nu am stat să număr câte filme, dar cred că am văzut vreo două seriale şi două filme. Sincer, m-a tentat să merg acasă, dar am primit ordin din partea clubului să nu părăsim ţara, pentru că se va lăsa cu amenzi şi încheierea contractului. Nu voiam să îmi creez probleme. Am noroc că este prietena cu mine şi trecem împreună peste această situaţie", a declarat fundaşul român pentru Telekom Sport. 

De asemenea, Adi Rus s-a şi gândit la ce va face, după ce restricţiile vor fi ridicate: "Următoarea destinaţie cred că va fi Bahamas, dar mai am pe listă vreo 3-4 destinaţii, cum ar fi America, Republica Dominicană, Bali... Cel mai dur cred că îmi este de a juca fotbal, de cele 90 de minute petrecute pe teren, şi de familie. Îmi place să citesc biografiile sportivilor sau cărţi motivaţionale", a mai spus internaţionalul român. 

 

Afla mai multe despre: adrian rusmol fehervar 

viewscnt
Articole similare