Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Vasile a explicat motivele pentru care CSM Bucureşti a pierdut în deplasarea de la Vipers: "A contat şi modul în care am fost trataţi"

EXCLUSIV | Adi Vasile a explicat motivele pentru care CSM Bucureşti a pierdut în deplasarea de la Vipers: "A contat şi modul în care am fost trataţi"

Handbal

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, CSM Bucureşti a suferit, în deplasare, prima înfrângere din grupa A a Ligii Campionilor, scor 25-30 (12-14), cu echipa norvegiană Vipers. Cristina Neagu a absentat, fiind în izolare, după testarea pozitivă la Covid-19.

"A fost un meci în care clar Vipers ne-a fost superioară. Handbalistic, nu am făcut deloc un meci bun, aşa cum ne-am fi aşteptat să-l facem. Aş spune că am suferit la fel de mult în faza defensivă, cât am suferit în faza ofensivă. Dar, totuşi, având în vedere lipsurile pe care le avem, de la faza defensivă aveam mai multe aşteptări. Acum, trebuie să avem mintea orientată către soluţii.

Valoarea Cristinei este foarte clară. Dacă dumneavoastră ştiţi vreo jucătare care o poate înlocui pe Cristina Neagu, trebuie să mi-o arătaţi, s-o identificăm şi noi foarte rapid. E greu pentru o echipă profesionistă să poată să joace, când stai 24 de ore fără să poţi să vezi şi fără să ai contact cu aerul şi cu soarele. Modul în care am fost trataţi acolo a fost astfel încât să ne fie tot mai greu să putem să performăm la momentul meciului.

Este un sezon pe care nimeni nu l-a prevăzut, nimeni nu ştie cum să se comporte exact şi trebuie să fim cât mai responsabili. Cristina Neagu mai are câteva zile pe care trebuie să le petreacă în izolare. Sperăm într-un test, pe care îl va face la terminarea acestei perioade, şi el să fie negativ, după care o aşteptăm. Fizic, se simte foarte bine, nu a avut o simptomatologie rea" , a spus Adi Vasile la Telekom Sport.

Vipers a devenit liderul grupei A, cu 6 puncte, în timp ce CSM Bucureşti a rămas cu 4.

În primele partide, CSM Bucureşti a învins Metz, cu 31-26, şi Team Esbjerg, cu 30-29, având amânat şi meciul cu Rostov-Don din etapa a III-a, din cauza cazurilor de coronavirus din lotul formaţiei ruse.

În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca pe teren propriu, în 18 octombrie, cu FTC Budapesta.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare