Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adi Vasile înainte de meciul de la Lublin: ”Arătăm bine atunci când toată lumea este la capacitate maximă”

EXCLUSIV Adi Vasile înainte de meciul de la Lublin: ”Arătăm bine atunci când toată lumea este la capacitate maximă”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost la aproape de un nou pas greşit în Liga Florilor, după ce a fost condusă timp de 50 de minute de Dunărea Brăila.

După victoria cu Dunărea Brăila, Adrian Vasile a explicat că Andrea Lekic şi Carmen Martin au fost menajate pentru partida de la Lublin: ”Le-am spus fetelor dinainte că, pentru mine, meciul cu Brăila este mult mai greu decât cele cu Esbjerg şi Rostov. Ştim intensitatea la care jucăm acolo, începutul plin de adrenalină. Dar acest al treilea meci era cu siguranţă un pic mai greu de abordat din plan mental. Carmen Martin şi Lekic au fost menajate. A fost o discuţie cu ele încă dinainte, pentru că aveau mici probleme înaintea meciurilor, şi cel din Danemarca şi cel de acasă cu Rostov.  Acum era momentul în care să le dăm acest repaos, e ca o investiţie pentru ce urmează” a spus Adi Vasile, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pe ”tigroaice” le aşteaptă acum un nou meci greu în Liga Campionilor. Sâmbătă, de la ora 18:00, o înfruntă pe campioana Poloniei, MKS Lubin, în direct la Telekom Sport. ”E un meci în care trebuie să confirmăm celelalte două meciuri pe care le-am jucat înainte, din punct de vedere al atitudinii, al prestaţiei. Sper să continuăm în acelaşi mod. Arătăm bine atunci când toată lumea este la capacitate maximă şi când suntem cu motoarele turate din minutul 1” a mai spus Adi Vasile.

Afla mai multe despre: adrian vasile 

viewscnt
Articole similare