Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Adi Vasile şi Bogdan Voina au analizat meciul România - Norvegia de la EURO 2020: "Asta e cea mai mare frică". "E un adevărat tanc, e ca un computer"

EXCLUSIV | Adi Vasile şi Bogdan Voina au analizat meciul România - Norvegia de la EURO 2020: "Asta e cea mai mare frică". "E un adevărat tanc, e ca un computer"

Handbal

Comentarii

Adi Vasile şi Bogdan Voina au prefaţat ultimul meci al României din grupele Campionatului European de handbal feminin, împotriva Norvegiei.

LIVE VIDEO România - Norvegia, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Adi Vasile a făcu planul tactic prin care naţionala României ar putea obţine un rezultat bun cu Norvegia, în ultimul meci al grupelor: "Meciul împotriva Norvegiei e unul din care ar trebui să ne îndeplinim câteva obiective pentru Main Round. Norvegia e favorită, doar că niciun meci nu a fost câştigat dinainte. O să fie important să vedem cum vor gestiona antrenorii meciurile din Main Round, mă refer la odihnirea jucătoarelor. Vor acţiona în consecinţă. Frica cea mai mare cu Norvegia e contraatacul lor. Nouă ne trebuie un atac lung, să le băgăm într-un joc lent. E un meci al maturităţii. Pentru mine, dacă România reuşeşte să facă asta, atunci aducem Norvegia într-un tempo pe care nu-l doreşte", a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti.  

Bogdan Voina a lăudat naţionala Norvegiei, după ce a analizat-o la Campionatul European: "Poarta ne poate ajuta, a fost excepţională cu Dedu şi Dumanska. Dar va trebui să le facem faţă acestor jucătoare. Dintre toate echipe pe care le-am văzut, Norvegia e cea mai bună, pe contraatac, pe faza a doua. E un adevărat tanc, e ca un computer care joacă, e totul aproape de perfecţiune. Nu sunt multe echipe la acest european la acest nivel".  

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in...