Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Vasile şi Bogdan Voina au analizat meciul România - Norvegia de la EURO 2020: "Asta e cea mai mare frică". "E un adevărat tanc, e ca un computer"

EXCLUSIV | Adi Vasile şi Bogdan Voina au analizat meciul România - Norvegia de la EURO 2020: "Asta e cea mai mare frică". "E un adevărat tanc, e ca un computer"

Handbal

Comentarii

Adi Vasile şi Bogdan Voina au prefaţat ultimul meci al României din grupele Campionatului European de handbal feminin, împotriva Norvegiei.

LIVE VIDEO România - Norvegia, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Adi Vasile a făcu planul tactic prin care naţionala României ar putea obţine un rezultat bun cu Norvegia, în ultimul meci al grupelor: "Meciul împotriva Norvegiei e unul din care ar trebui să ne îndeplinim câteva obiective pentru Main Round. Norvegia e favorită, doar că niciun meci nu a fost câştigat dinainte. O să fie important să vedem cum vor gestiona antrenorii meciurile din Main Round, mă refer la odihnirea jucătoarelor. Vor acţiona în consecinţă. Frica cea mai mare cu Norvegia e contraatacul lor. Nouă ne trebuie un atac lung, să le băgăm într-un joc lent. E un meci al maturităţii. Pentru mine, dacă România reuşeşte să facă asta, atunci aducem Norvegia într-un tempo pe care nu-l doreşte", a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti.  

Bogdan Voina a lăudat naţionala Norvegiei, după ce a analizat-o la Campionatul European: "Poarta ne poate ajuta, a fost excepţională cu Dedu şi Dumanska. Dar va trebui să le facem faţă acestor jucătoare. Dintre toate echipe pe care le-am văzut, Norvegia e cea mai bună, pe contraatac, pe faza a doua. E un adevărat tanc, e ca un computer care joacă, e totul aproape de perfecţiune. Nu sunt multe echipe la acest european la acest nivel".  

Afla mai multe despre: norvegia handbalromania norvegia 

viewscnt
Articole similare