Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Marcu despre semifinala Halep - Svitolina: ”A avut mereu meciuri grele cu ea”

EXCLUSIV | Adrian Marcu despre semifinala Halep - Svitolina: ”A avut mereu meciuri grele cu ea”

Simona Halep

Comentarii

Elina Svitolina joacă semifinale pentru prima dată la un grand slam şi va da piept în penultimul act cu Simona Halep, locul 7 WTA. Adrian Marcu a prefaţat acest meci la Telekom Sport.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-4, pe jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 68 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de la Wimbledon. Ea este următoarea adversară a Simonei Halep.

În direct la Telekom Sport, fostul antrenor al Simonei, Adrian Marcu a prefaţat întâlnirea campioanei noastre cu Svitolina şi a avertizat că Halep va avea un meci destul de dificil: ”Nu o să fie un meci uşor. Svitolina e o jucătoare de experienţă, a fost în faze finală, a câştigat concursuri importante, şi mereu cu ea Simona a avut meciuri grele. Dar eu cred că acum, Simona, deşi la început nu a jucat aşa bine şi s-a dus probabil mai relaxată la acest concurs, gândindu-se că pe iarbă...dar faptul că ea se mişcă extraordinar şi că este o luptătoare, prin aceste lucruri a reuşit ca de la meci la meci să joace din ce în ce mai bine şi acum a ajuns la o încredere foarte mare în forţele proprii. Şi cred că are un avantaj în acest meci cu Svitolina. A fost mai relaxată când a ajuns la Wimbledon, a avut aşteptări mai mici, iar de la meci la meci a jucat mai bine. Cred că Simona joacă bine acum şi, faţă de turneele pe hard sau pe zgură, cred că are o şansă în plus faţă de Svitolina, pe iarbă” a declarat Marcu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Simona Halep şi Elina Svitolina se vor întâlni a opta oară în turnee, prima dată pe iarbă. Ucraineanca are 4-3 în întâlnirile directe, dar ultimul meci a fost câştigat de româncă, scor 6-3, 3-6, 6-4, în semifinale la Doha, în acest an.

Afla mai multe despre: simona halepsvitolina 

viewscnt
Articole similare