Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Marcu despre semifinala Halep - Svitolina: ”A avut mereu meciuri grele cu ea”

EXCLUSIV | Adrian Marcu despre semifinala Halep - Svitolina: ”A avut mereu meciuri grele cu ea”

Simona Halep

Elina Svitolina joacă semifinale pentru prima dată la un grand slam şi va da piept în penultimul act cu Simona Halep, locul 7 WTA. Adrian Marcu a prefaţat acest meci la Telekom Sport.

Ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-5, 6-4, pe jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 68 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de la Wimbledon. Ea este următoarea adversară a Simonei Halep.

În direct la Telekom Sport, fostul antrenor al Simonei, Adrian Marcu a prefaţat întâlnirea campioanei noastre cu Svitolina şi a avertizat că Halep va avea un meci destul de dificil: ”Nu o să fie un meci uşor. Svitolina e o jucătoare de experienţă, a fost în faze finală, a câştigat concursuri importante, şi mereu cu ea Simona a avut meciuri grele. Dar eu cred că acum, Simona, deşi la început nu a jucat aşa bine şi s-a dus probabil mai relaxată la acest concurs, gândindu-se că pe iarbă...dar faptul că ea se mişcă extraordinar şi că este o luptătoare, prin aceste lucruri a reuşit ca de la meci la meci să joace din ce în ce mai bine şi acum a ajuns la o încredere foarte mare în forţele proprii. Şi cred că are un avantaj în acest meci cu Svitolina. A fost mai relaxată când a ajuns la Wimbledon, a avut aşteptări mai mici, iar de la meci la meci a jucat mai bine. Cred că Simona joacă bine acum şi, faţă de turneele pe hard sau pe zgură, cred că are o şansă în plus faţă de Svitolina, pe iarbă” a declarat Marcu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Simona Halep şi Elina Svitolina se vor întâlni a opta oară în turnee, prima dată pe iarbă. Ucraineanca are 4-3 în întâlnirile directe, dar ultimul meci a fost câştigat de româncă, scor 6-3, 3-6, 6-4, în semifinale la Doha, în acest an.

viewscnt
Articole similare