Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea ar fi putut reveni la Dinamo după ce a fost demis! Ce post i s-a propus: "Am zis "nu""

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea ar fi putut reveni la Dinamo după ce a fost demis! Ce post i s-a propus: "Am zis "nu""
Comentarii

Fostul principal al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, ar fi putut reveni la Dinamo ca secund al lui Cosmin Contra. Totuşi, a refuzat, întrucât doreşte să fie antrenorul principal în continuare.

Cosmin Contra a dorit să-l aducă pe Adrian Mihalcea

Cei doi au colaborat inclusiv la naţionala României, când Cosmin Contra a fost selecţioner. Apoi, Adrian Mihalcea a făcut un pas important şi a venit în "Ştefan cel Mare" pentru a salva Dinamo de la retrogradare. 

Totuşi, după mai multe înfrângeri în play-out-ul trecut, Mihalcea a plătit cu postul, iar locul său a fost luat de Gigi Mulţescu. Între timp, Cosmin Contra a fost alesul spaniolilor pentru a construi "era spaniolă", iar Mihalcea a fost ofertat să revină ca secund: 

"Eu cred în Cosmin şi, dacă el s-a înhămat la o muncă de genul acesta, eu zic că e o treabă serioasă. Nu a trecut foarte mult timp, nici nu are foarte mult timp la dispoziţie să aducă echipa pe o linie corectă, dar sunt ceva mişcări. Îl preocupă şi încearcă să formeze în astea două săptămâni un lot cât mai bun. 

Au existat discuţii de a reveni în staff-ul lui, dar am zis "nu". Am început drumul de principal şi vreau să continui. Am mare încredere în Cosmin cu ce va face la Dinamo. Eu zic că anumiţi jucători au limite. Am lucrat cu o parte dintre ei, dar uneori nu e de ajuns şi lucrul acesta se vede. În plus, nici nu sunt mulţi în lot. Dacă scoţi copiii, nu mai ai mulţi jucători. 

Gol mi-a plăcut, dar e nepregătit, dar în cele două săptămâni de pauză se poate pune pe picioare. Nu ai soluţii în atac, în apărare. Fără Straton şi în poartă suferi. Pot pleca cinci jucători, dar vor veni nouă. Va fi o remaniere", a declarat Adrian Mihalcea, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare