Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adrian Mihalcea aşteaptă derby-ul dintre Dinamo şi FCSB: ”Două echipe care pot genera un spectacol fotbalistic!”

EXCLUSIV Adrian Mihalcea aşteaptă derby-ul dintre Dinamo şi FCSB: ”Două echipe care pot genera un spectacol fotbalistic!”

Dinamo București

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Adrian Mihalcea, fost atacant la Dinamo a vorbit despre marele derby pe care îl puteţi urmări duminică seara pe TS 1

Adrian Mihalcea a jucat la Dinamo între 1996 şi 2001, dar şi în sezonul 2004-2005. El a marcat 69 de goluri pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ce aşteaptă Adrian Mihalcea de la marele derby? ”Aştept un spectacol şi pe teren la fel cum sunt convins că va fi în tribună. Crezi că va fi? Îmi doresc, vom vedea. Sunt două echipe care pot genera un spectacol fotbalistic chiar dacă locurile din clasament nu sunt cele care şi le-ar dori fiecare echipă. Ambele echipe sunt într-o perioadă nu foarte bună, Dinamo e clar va juca în play out, Steaua a început destul de ezitant campionatul dar în astfel de meciuri se pot egala şansele chiar dacă una sau cealaltă pe hârtie sunt favorite”

Pentru fosta echipă a lui Mihalcea, acesta va fi al treilea an în play out: ”Da, al treilea an, deja sper să nu fie o obişnuinţă. Din păcate şi acest an a fost dezamăgitor prin prisma rezultatelor, situaţia nu este chiar roz, rămâne doar speranţa ca de la anul să se schimbe ceva în bine” a spus Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Mihalcea a refuzat totuşi să ofere un pronostic pentru derby-ul care va putea fi urmărit duminică seara la Telekom Sport 1: ”Nu, mă repet, aş dori să văd un spectacol fotbalistic pentru că se întâlnesc cele mai importante echipe ale României, cu toate că nu sunt într-o perioadă foarte bună”


 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamofcsb 

viewscnt
Articole similare