Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea, compătimit de un fost coleg că s-a dus la Dinamo: "Îmi pare foarte rău de el"

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea, compătimit de un fost coleg că s-a dus la Dinamo: "Îmi pare foarte rău de el"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost numit noul antrenor de la Dinamo după demiterea lui Dusan Uhrin, însă nu a apucat să antreneze niciun meci din cauza faptului că Liga 1 s-a suspendat. Tehnicianul din "Ştefan cel Mare" este compătimit de un fost coleg.

Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre situaţia lui Adrian Mihalcea de la Dinamo: "Îmi parte rău de finul, de MIhalcea, a prins o perioadă foarte grea acum, la cum îl ştiu eu, luptător, dar singur ce să facă săracul? O să îi fie greu", a spus fostul mijlocaş. 

Totuşi, Petre vede şi partea plină a paharului şi compară situaţia întâlnită de el, până acum, în cariera de antrenor cu cea în care se află Mihalcea şi crede că fostul său coleg va reuşi în "Ştefan cel Mare": "Mai rău decât mi-a fpst mie nu are cum să îi fie. Că el antrenează un club mare. Mie mi-a fost mult mai greu decât lui şi la Foresta şi la Dacia Brăila fără bani, fără nimic. Dar noi suntem veniţi dintr-o altă generaţie, dintr-o altă cultură, atât mentală cât şi din punct de vedere profesional şi va rezista", a mai spus Petre. 

În 1996, când Mihalcea a fost adus de Dinamo de la Dunărea Călăraşi, Florentin Petre era deja jucătorul "câinilor roşii". Cei doi au jucat împreună până în 2001, atunci când Mihalcea a fost transferat în Serie A. După aventurile la Genoa şi Hellas Verona, Mihalcea s-a întors la Dinamo pentru încă un sezon, 2004-2005. 

Afla mai multe despre: adrian mihalceaflorentin petredinamo 

viewscnt
Articole similare