Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea îl apără pe Mirel Rădoi. Care ar fi obiectivul selecţionerului României

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea îl apără pe Mirel Rădoi. Care ar fi obiectivul selecţionerului României

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mihalcea a dat de înţeles că o critică la adresa selecţionerului Mirel Rădoi după doar cinci meciuri pe banca tricolorilor nu ar aduce nimic pozitiv pentru echipa naţională a României.

Fostul antrenor al lui Dinamo a spus că, în opinia sa, obiectivul lui Mirel Rădoi este calificarea României la Cupa Mondială, deoarece nu crede că selecţionerul ar fi acceptat să preia naţionala cu un obiectiv impus din primele meciuri.

”Din păcate a fost o serie neagră pentru noi. Cel puţin după primele două meciuri cu Mirel pe bancă şi evoluţia echipei ne aşteptam la altceva, nicidecum la acest scenariu cu trei înfrângeri. Nu am reuşit să câştigăm contra unei echipe a Islandei într-o criză de formă. Jocul de ieri cu un alt istoric, am fi putut să câştigăm, am avut şanse bune de a marca. Un meci care sincer mi-a plăcut.

Dacă începem şi îl contestăm după cinci meciuri, nu ştiu ce se va întâmpla. Eu cred că obiectivul lui Mirel e calificarea echipei la Cupa Mondială. Nu cred că ar fi venit şi i s-ar fi impus un obiectiv în primul lui meci.”, a declarat Adrian Mihalcea, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

În această lună, România a înregistrat trei înfrângeri consecutive cu Islanda (1-2, în barajul de calificare la EURO 2020) şi cu Norvegia (0-4) şi Austria (0-1), în grupele Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: adrian mihalceamirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare