Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adrian Mititelu: ”Nicolo Napoli nu pleacă de la echipă!” Reacţia patronului de la FC U Craiova

EXCLUSIV Adrian Mititelu: ”Nicolo Napoli nu pleacă de la echipă!” Reacţia patronului de la FC U Craiovagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Presa locală a scris că Nicolo Napoli ar putea fi înlocuit cu cel pe care l-a schimbat din funcţie. Patronul Adrian Mititelu a informat această informaţie în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Partida din Cupa României dintre FC U Craiova 1948 şi CSM Reşiţa l-ar fi enervat pe patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, a anunţat presa locală.

Site-ul local 3minute.net a scris că acesta ar fi hotărât să-l schimbe pe antrenorul principal Nicolo Napoli cu Eugen Trică, o informaţie despre care Telekom Sport a aflat că este una falsă. 

Contactat de Telekom Sport, patronul Adrian Mititelu a reacţionat şi a dezminţit informaţia: ”Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră” ne-a mărturisit acesta.

Nicolo Napoli, tehnicianul cu care Adrian Mititelu a lucrat cel mai mult

Italianul Nicolo Napoli (58 de ani) este la cel de-al şaptelea mandat la Craiova. Prima dată a preluat echipa olteană în 2004. El este şi unul dintre antrenorii străini cu cele mai multe meciuri în fotbalul românesc.

Fostul fundaş dreapta de la Juventus şi Cagliari a mai antrenat FC Braşov, Astra, CS Turnu Severin sau Politehnica Iaşi. Interesant este că Nicolo Napoli nu a antrenat ca principal la nivel înalt, în alt campionat decât în cel românesc.

Al şaptelea său mandat la FC U Craiova 1948 a început în vara acestui an, după ce Eugen Trică şi Adrian Mititelu au întrerupt colaborarea. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eugen tricănicolo napolifc u craiova 1948adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare