Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Adrian Mititelu: ”Nicolo Napoli nu pleacă de la echipă!” Reacţia patronului de la FC U Craiova

EXCLUSIV Adrian Mititelu: ”Nicolo Napoli nu pleacă de la echipă!” Reacţia patronului de la FC U Craiovagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Presa locală a scris că Nicolo Napoli ar putea fi înlocuit cu cel pe care l-a schimbat din funcţie. Patronul Adrian Mititelu a informat această informaţie în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Partida din Cupa României dintre FC U Craiova 1948 şi CSM Reşiţa l-ar fi enervat pe patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, a anunţat presa locală.

Site-ul local 3minute.net a scris că acesta ar fi hotărât să-l schimbe pe antrenorul principal Nicolo Napoli cu Eugen Trică, o informaţie despre care Telekom Sport a aflat că este una falsă. 

Contactat de Telekom Sport, patronul Adrian Mititelu a reacţionat şi a dezminţit informaţia: ”Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră” ne-a mărturisit acesta.

Nicolo Napoli, tehnicianul cu care Adrian Mititelu a lucrat cel mai mult

Italianul Nicolo Napoli (58 de ani) este la cel de-al şaptelea mandat la Craiova. Prima dată a preluat echipa olteană în 2004. El este şi unul dintre antrenorii străini cu cele mai multe meciuri în fotbalul românesc.

Fostul fundaş dreapta de la Juventus şi Cagliari a mai antrenat FC Braşov, Astra, CS Turnu Severin sau Politehnica Iaşi. Interesant este că Nicolo Napoli nu a antrenat ca principal la nivel înalt, în alt campionat decât în cel românesc.

Al şaptelea său mandat la FC U Craiova 1948 a început în vara acestui an, după ce Eugen Trică şi Adrian Mititelu au întrerupt colaborarea. 

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...