Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mutu a vorbit despre trecerea la CFR Cluj. "Nu pot să neg relaţia de prietenie cu Neluţu Varga. De câte ori mă vedea, îmi spunea că mă vrea"

EXCLUSIV | Adrian Mutu a vorbit despre trecerea la CFR Cluj. "Nu pot să neg relaţia de prietenie cu Neluţu Varga. De câte ori mă vedea, îmi spunea că mă vrea"
Comentarii

Adrian Mutu dezmite informaţiile apărute în presa din România conform cărora ar fi fost foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu CFR Cluj. "Briliantul" susţine că nu a primit nicio ofertă oficială în acest sens.

După plecarea lui Dan Petrescu, presa din România s-a grăbit să-l dea ca şi înlocuitor pe Adrian Mutu. Cu toate acestea, selecţionerul de la tineret a recunoscut la emisiunea "Sport Report" că nu a fost niciodată vorba despre aşa ceva, chiar dacă este prieten cu Neluţu Varga, finanţatorul ardelenilor. Adrian Mutu a declarat că nimeni de la CFR Cluj nu a disputat cu el pentru a-i înainta o ofertă oficială, aşa că nu s-a pus nicio secundă problema unei mutări la CFR.

"Nu am negat relaţia pe care o am cu Neluţu Varga. De aici până la ceva oficial e cale lungă. De-asta nici nu am vorbit despre subiect. Nu aveam ce să declar, dacă nu am primit nimic oficial. În afară de ceea ce am citit în presă, în rest nimic. Au fost vorbe, de câte ori mă vedea îmi spunea că mă vrea. De aici până la ofertă e cale lungă. Nu am primit nicio ofertă oficială. Eu sunt antrenor sub contract. Dacă cineva mă vrea, ştie ce are de făcut. Unu, am o clauză, doi, ar trebui să vorbească cu mine.

Dacă m-ar suna Fiorentina, da ar fi tentant. CFR, Craiova, FCSB...sunt echipe care îţi fac cu ochiul. Sunt mulţi antrenori care ar vrea să antreneze aceste echipe. Alţii, cred că ar şi plăti. Sunt antrenor sub contract şi am obţinut o performanţă importantă.

(n.r că nu l-ar fi vrut oamenii din club de la CFR) De unde ştii că ceilalţi din club nu m-au vrut? Presa a scris că am bătut palma şi eu eram acasă, îmi spunea mama ce se întâmplă. În interior, în club, probabil că au fost discuţii. Că unii vor să manipuleze, probabil că aşa le aruncă şi în presă. Eu nu eram un antrenor fără job, nu eram pe stradă. Sunt antrenorul naţionalei U21. Nici cu FC Argeş nu a fost nimic adevărat. Eu vreau să-mi consolidez cariera, în sensul de continuitate. Trec printr-o perioadă bună şi vreau să mă bucur de ea. Că sunt pe lista unor echipe, înseamnă că am făcut lucruri bune. Dar vreau să fac totul treptat. Când o să merg la un club, vreau ca acel club să fie organizat, cu un sistem de management bun", a declarat Adrian Mutu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare