Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mutu, încrezător în Valentin Mihailă că se va descurca în Serie A: ”De-abia acum începe pentru el fotbalul adevărat”

EXCLUSIV | Adrian Mutu, încrezător în Valentin Mihailă că se va descurca în Serie A: ”De-abia acum începe pentru el fotbalul adevărat”
Comentarii

Adrian Mutu are încredere că elevul său de la naţionala României U21, Valentin Mihăilă, ar putea face faţă în Serie A dacă transferul său la Parma se va realiza.

”Briliantul” şi-a exprimat dorinţa ca fotbalistul său să ajungă în Serie A şi să evolueze constant în campionatul Italiei.

”Ar fi un pas să joace în Serie A. Ştiu şi antrenorul (n.r.-Fabio Liverani) pentru că am jucat împreună la Fiorentina. Mihăilă are calităţile necesare pentru a juca în Serie A.

Mă bucur dacă reuşeşte acest transfer pentru că de-abia acum începe pentru el fotbalul adevărat, într-un campionat puternic şi important din Europa. Sper să meargă acolo şi bineînţeles să reuşească să joace.”, şi-a exprimat intenţiile selecţionerul României Under 21, Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Se pare că că mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă, va semna cu formaţia italiană Parma, în schimbul a 8 milioane de euro, însă nu toţi banii vor ajunge la Mihai Rotaru.

Nu mai este nicio surpriză în faptul că Valentin Mihăilă este foarte aproape de a semna cu Parma, aşa cum au anunţat jurnaliştii italieni şi români. Fotbalistul Universităţii Craiova a mers în Italia pentru a-şi negocia contractul, iar înţelegerea pare să fie doar o chestiune de timp.

La doar 20 de ani, Valentin Mihăilă a strâns 70 de meciuri pentru Universitatea Craiova, pentru care a 10 goluri, dar a bifat şi meciuri la naţionala de tineret a României, unde este om de bază pentru Adrian Mutu.

Cu toate acestea, nu toate cele opt milioane de euro vor rămâne în conturile clubului patronat de Mihai Rotaru. Fostul şef al Centrului de Copii de la Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, a păstrat 25% din drepturile federative ale mijlocaşului, în momentul în care l-a trecut de la şcoala sa de fotbal, la formaţia lui Mihai Rotaru.

Fostul arbitru Silviu Bogdan şi-a construit la Craiova o academie de fotbal, cu fotbalişti interesanţi, printre care şi Valentin Mihăilă. Mihai Rotaru a cumpărat grupele de juniori de la Voinţa Craiova şi l-a numit pe acesta şef al Centrului de Copii de la Universitatea Craiova. Acesta avea să nu stea foarte mult timp la U Craiova, însă jucătorii au rămas. 

Afla mai multe despre: adrian mutuvalentin mihailaromania u21universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare