Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Porumboiu, despre momentul care putea să îngroape Craiova: "A fost o decizie politică" Cum argumentează hotărârea

EXCLUSIV | Adrian Porumboiu, despre momentul care putea să îngroape Craiova: "A fost o decizie politică" Cum argumentează hotărârea
Comentarii

Fostul arbitru internaţional a intervenit în exclusivitate la Telekom Sport şi a încercat să explice cum s-a ajuns la varianta ca meciul din Bănie să nu fie oprit.

Adrian Porumboiu susţine că alb-albaştrii au avut şansă pentru că momentul întreruperii a apărut foarte aproape de finalul jocului. 
 
"Cel care decide este arbitrul, numai şi numai arbitrul. Abitrul după părerea mea nu putea să mai decidă că era lovit. Şi a decis altcineva. Faptul că au stat 30 de minute să se ia o decizie vă daţi seama că decizia nu i-a mai aparţinut arbitrului care era în imposibilitatea de a mai decide şi să mai continue jocul. 30 de minute vă daţi seama că au fost foarte multe telefoane, foarte multe discuţii, telefonul cu o singură linie către UEFA. Observatorul de joc ţine legătura permanentă cu cei de la UEFA şi decizia finală, părerea mea, ţinând cont că mai erau 2 minute de joc şi urmau loviturile de departajare, au luat o decizie haideţi să îi spunem regulamentară, dar e politică până la urmă. Vă gândiţi ce s-ar întâmpla dacă tu întrerupi jocul, nu se mai execută penaltyurile, sunt 20 şi ceva de mii de spectatori, ei au fost informaţi exact şi în timp real ce se întâmplă pe teren şi până la urmă au luat decizia, zic eu, normală " a fost părerea fostului finanţator a lui FC Vaslui. 
 
Craiova riscă să joace următorul meci din cupele europene fără spectatori în tribune. 
 
"Dacă s-a jucat şi s-au calificat după părerea mea sancţiunile vor fi drastice. Atât pecuniare cât şi din punct de vedere al suspendării terenului. Dacă era minutul 75 sau 80 după părerea mea meciul se întrerupea definitiv" a încheiat Portumboiu.

Afla mai multe despre: u craiovaadrian porumboiuhonvedmeci opritarbitru 

viewscnt
Articole similare